Презентация на трактори KIOTI и FOTON в сряда

Презентация на трактори KIOTI и FOTON в сряда

Презентация на трактори KIOTI и FOTON ще се проведе на 12.11.2007, от 13ч. в село Крислово, обл.Пловдив в базата на фирма "Петко и Иван Драганови"СД .

Презентацията ще бъде отразена с flash фото галерия и видео представяне, скоро на страниците на Българският интернет портал за селскостопанска техника www.tractor.bg 

Пловдивската фирма "СД Драганови" е официален вносител за България на тракторите KIOTI. 

Фирмата внася също така трактори Foton , но за първи път на Българския пазар този месец влизат модели, които са сертифицирани по Европейските стандарти за селскостопанска техника. Новите трактори са произведени с европейски компоненти и сертифициран по EPA  двигател Perkins. В момента фирмата предлага сертифицирани трактори с мощност 20 и 25 к.с., предстои внос на такива с мощност 40 к.с.

Последните модели трактори Foton серия EUROLEOPARD се произвеждат съобразени с техническите изисквания за качество на ЕС, но и с модерна 3 D технология на дизайна.

СД "Петко и Иван Драганови" имат магазин и сервизна база за селскостопанска техника в гр.Пловдив и в село Крислово. През последната 1 година на входа на пловдивското село Крислово фирмата строи нов обект, който ще включва шоу-рум, складова и сервизна база за селскостопанска техника.

Снимка: трактори Kioti - Selo.BG Фотоалбум