Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Проект на стойност 200 000 лева спечели гимназия по техника в Тервел

Проект на стойност 200 000 лева спечели гимназия по техника в Тервел

снимка: www.tractor.bg

Проект на стойност 200 000 лева спечели Професионалната гимназия по техника и облекло „Дочо Михайлов” в Тервел, съобщи зам.-директорът на учебното заведение Петя Райчева.

Проектът е по националната програма за модернизиране на системата на професионалното образование на МОН. Със средствата ще бъде обновена учебната база на специалността „монтьор на селскостопанска техника”, която съществува от четири години в гимназията.


Партньор на тервелското училище е земеделската кооперация в село Безмер, която осигурява 40 000 лева от общата стойност на проекта. В селото ще бъде обособена учебна работилница, в която ще се обучават 10 гимназисти. Ще им бъде осигурено работно облекло и учебен инвентар.

С останалите 160 000 лева ще бъде закупен нов трактор и ще се осигури автобус за извозване на учениците до Безмер. Срокът за реализация на проекта е една година.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug