Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Производителят на трактори Armatrac получи престижно световно отличие

  • 12.05.2014 13:29
  • 1721
  • 0
Производителят на трактори Armatrac получи престижно световно отличие

Генералният директор на Erkunt Traktor Sanayii A.S. - заводът, производител на трактори Аrmatrac, г-жа Зейнеп Еркунт Армаган е сред 50-те най-влиятелни жени-мениджъри в света, успели да постигнат най-бърз ръст на управляваните от тях компании.  Тя зае престижната шеста позиция и бе наградена от  Организацията на жените ръководители (Woman Presidents Organization).


Зейнеп Еркунт Армаган заяви: „Аз наистина се радвам, и за мен е чест да получи това признание. Това постижение също принадлежи на нашите служители, бизнес партньори и фермери и доверието, което успяхме да изградим помежду си. Именно то постави ArmaTrac сред 10-те най-бързо развиваи се компании, ръководени от жено в света. Имам безкрайната вяра, че ArmaTrac, която в момента изнася трактори за 20 страни по света, ще продължи по пътя си с голям успех.“

Вносителят на трактори ArmaTrac за българския пазар е Кооперация Китка, а през тази година дебюта си на българския пазар направи тракторът Armatrac 1104. Тракторът е с мощност 110 к.с. и е оборудван с нов двигател – Deutz, който отговаря на последните европейски изсквания за отделяне на вредни емисии.

Armatrac 1104 е модерна машина, оборудвана с климатроник и хидравлична трансмисия. Подходящ е за разнообразни дейности като оран, брануване, култивиране, сеитба и др.

За големите земеделски стопанства Armatrac 1104 е подходящ и много полезен като помощна машина. В малките стопанства Armatrac 1104 се използва рационално като основен трактор.

Допълнителна информация за всички трактори ArmaTrac, налични на българския пазар, можете да получите от Коопрерация Китка:

гр.СТАРА ЗАГОРА ,бул. “Цар Симеон Велики”1А 6000
042/ 600 156 042/ 600 156
042/23000942/ 616 640 , 042/230009
E-mail: kitka@kitka.bg
 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug