Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Производителят на трактори Armatrac получи престижно световно отличие

Производителят на трактори Armatrac получи престижно световно отличие

Генералният директор на Erkunt Traktor Sanayii A.S. - заводът, производител на трактори Аrmatrac, г-жа Зейнеп Еркунт Армаган е сред 50-те най-влиятелни жени-мениджъри в света, успели да постигнат най-бърз ръст на управляваните от тях компании.  Тя зае престижната шеста позиция и бе наградена от  Организацията на жените ръководители (Woman Presidents Organization).


Зейнеп Еркунт Армаган заяви: „Аз наистина се радвам, и за мен е чест да получи това признание. Това постижение също принадлежи на нашите служители, бизнес партньори и фермери и доверието, което успяхме да изградим помежду си. Именно то постави ArmaTrac сред 10-те най-бързо развиваи се компании, ръководени от жено в света. Имам безкрайната вяра, че ArmaTrac, която в момента изнася трактори за 20 страни по света, ще продължи по пътя си с голям успех.“

Вносителят на трактори ArmaTrac за българския пазар е Кооперация Китка, а през тази година дебюта си на българския пазар направи тракторът Armatrac 1104. Тракторът е с мощност 110 к.с. и е оборудван с нов двигател – Deutz, който отговаря на последните европейски изсквания за отделяне на вредни емисии.

Armatrac 1104 е модерна машина, оборудвана с климатроник и хидравлична трансмисия. Подходящ е за разнообразни дейности като оран, брануване, култивиране, сеитба и др.

За големите земеделски стопанства Armatrac 1104 е подходящ и много полезен като помощна машина. В малките стопанства Armatrac 1104 се използва рационално като основен трактор.

Допълнителна информация за всички трактори ArmaTrac, налични на българския пазар, можете да получите от Коопрерация Китка:

гр.СТАРА ЗАГОРА ,бул. “Цар Симеон Велики”1А 6000
042/ 600 156 042/ 600 156
042/23000942/ 616 640 , 042/230009
E-mail: kitka@kitka.bg
 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug