Производителят на земеделска електроника, Norac, получи сертификат Isobus

Производителят на земеделска електроника, Norac, получи сертификат Isobus

Продуктовата линия на NORAC - UC5™ за контрол на височината на крилата на пръскачки получи сертификат ISOBUS 11783.

NORAC е първата самостоятелна система за контрол на височината, която получава сертификат ISOBUS. "ISOBUS сертификацията, ще позволи системата за на NORAC за контрол на височината на крилата на пръскачки да се предлага като част от пълен пакет електроника", каза Бил Стрелиоф, Изпълнителен Директор. "Търсенето от клиентите, които искат всичко да бъде в един пакет, определено доведе до тази инициатива".

Този международен стандарт позволява на земеделските електронни устройства да комуникират чрез стандартизирана система за комуникация. Това означава, че системата на NORAC за контрол на височината на крилата на пръскачки UC5™мoже да се свърже и управлява чрез ISOBUS виртуални терминали, включително John Deere GS2TM, Case AFS Pro 600, Kverneland Groups Tellus и AGCO A5.

Сертификатът беше присъден след провеждането на обстойни тестове от DGL, структура за сертификация, базирана в Германия. NORAC е една от малкото северноамерикански компании, които получават статута  ISOBUS 11783.  ISOBUS съвместимостта означава, че признатите международни стандарти за трансфер на данни между различни производители и документация между различни системи са
изпълнени.

"ISOBUS сертификацията е важна стъпка, която позволява на NORAC  да предлага системата за контрол на височината на крилата в по-голям набор от панели", каза Данея Армстронг - вицепрезидент „Глобални Продажби”. "Индустрията се ориентира към общ език, който ще доведе до plug and play" ("включи и работи") възможности за клиентите. Търсенето в Северна Америка расте, но непосредствената необходимост беше продиктувана от европейските клиенти на NORAC. Нашият продукт може да бъде предложен като част от общ пакет, който включва множество други функции в едни и същи панел".

NORAC Systems International Inc.
е производител на земеделска електроника, базиран в Канада, с офиси в САЩ и Европа. NORAC първи въвеждат употребата на ултразвукова технология в земеделското оборудване и предлага най-съвременните  системи за контрол на височината на крилата на пръскачките на пазара.

 

За допълнителна информация: "НИК" ООД; тел. 02/974 43 33

[email protected]

www.nik.bg

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!