Производство на екобрикети и много техника показва Булагро на изложението ЗарАгро

Производство на екобрикети и много техника показва Булагро на изложението ЗарАгро

На предстоящото изложение ЗарАгро компаниите от групата Булагро отново ще останат верни на принципа си да представят земеделска техника на утвърдени европейски и световни производители.

„Агритрак” АД ще предложи на вниманието на посетителите пръскачките на датската компания Hardi, които са специфични със сухите си мембранни помпи и възможността за постоянно поддържане на нужното налягане на изпръскване. Предлагат се и навесни и прикачни пръскачки с различни опции за насочване на изпръскването, като дефлекторни щитове, насочващи ръкави и други.

Освен тях земеделските производители ще могат да видят италианските специализирани трактори за лозаро-овощарството Goldoni. Те покриват цялата гама от изисквания на производителите с мощности от 20 до 100 к.с. и ширини от 1,10 до 1,80 м. Goldoni произвеждат и верижния трактор с най-малка ширина в света –  94 см., особено удачен за модерните напоследък лозя с минимално междуредово разстояние. Цялата гама трактори е вече с двигатели, отговарящи на стандарт Евро 3.

Ще бъдат проведени и полеви демонстрации на добре познатите на пазара финландски трактори Valtra, с мощност от 100 до 210 к.с., в комбинация с различен прикачен инвентар.

“Булагро машини” АД ще представи трактори John Deere от 100 до 300 к. с., комбайн W 660 и пълната гама почвообработваща техника на австрийския концерн Pottinger. Посетителите на щанда ще могат да наблюдават пряко и производството на екобрикети от слама с машините на полската фирма Asket.

На полето за тестове ще бъдат показани различни марки техника. Клиентите ще могат лично да се убедят в качествата и възможностите на немските телескопични товарачи Schaffer. Освен тях, ще видят и демонстрации на 5-корпусен навесен обръщателен плуг с механично регулиране на работната ширина от 1.50 м. до 2.50 м.