Промо цени и пакетни оферти за пролетни сеялки и култиватори пуска Джи Трак ООД

Промо цени и пакетни оферти за пролетни сеялки и култиватори пуска Джи Трак ООД
С наближаването на пролетния сезон Джи-Трак ООД отново предлага изключителна оферта за пневматични сеялки за пролетна сеитба Sonmezler. Сеялката е добре позната на българските фермери и се е доказала през годините като надеждна и здрава машина на изгодна и достъпна цена. На фокус този сезон са и култиваторите за слята обработка Staltech. 

 
Джи-Трак ООД предлага гарантирано най-ниска цена за нова 6-редова сеялка Sonmezler, а отстъпката за покупка до края на февруари стига до 500 лв. 
 
Капацитетът на бункерите за тор е 265 л всеки, което прави вместимост от 530 литра за сеялката – един от най-големите сред сеялките, които се предлагат на пазара и са произведени от висококачествена пластмаса, устойчива на препарати и торове, което прави сеялката много по-устойчива на влиянието на тора и значително удължава нейния живот. Бункерите за семена също са с голям капацитет - 45 литра всеки. Увеличеният капацитет на бункерите за тор и семена значително намаляват разходите и скъсяват времето за зареждане на сеялката, като по този начин може да се засее по-голяма площ за по-кратко време.  

 
Джи-Трак ООД е единствен представител и вносител на Sonmezler за България и за този сезон предлага супер промоционални цени, както и пакетни оферти при закупуване на сеялка и друг прикачен инвентар от Джи-Трак ООД – окопен култиватор, пръскачка или култиватор за слята повърхност. Новост тази година са пръскачките марка Brandi – от 200 до 4 000 литра, произведени и оборудвани с най-високо качество. 
 

 
Джи-Трак ООД предлага и пълната гама селскостопански инвентар както за пролетната сеибта и обработки, така и за цялостно оборудване на фермите. Фирмата е официален вносител на пръскачки Parlayan, торачки Donder, и изключителен представител на марките Staltech и Akpil – производители на дискови брани, плугове, култиватори, продълбочители и стърнищни култиватори. 
 
 
За да получите по-подробна информация и конкретна оферта, можете да се свържете с Джи-Трак ООД, фирмата има два търговски центъра – във Велико Търново и Бяла Слатина. 
 
За контакти: 
 
В. Търново – 0878 249 373 и 0877 88 40 80
Бяла Слатина – 0877 249 445 и 0879 593 471

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!