Промоцени на трактори ISEKI с кабина предлага Скайтрак (ВИДЕО)

Промоцени на трактори ISEKI с кабина предлага Скайтрак (ВИДЕО)
Много сделки и отлично навлизане на пазара отчитат Скайтрак след своето официално представяне като новият официален вносител на престижната марка трактори Iseki по време на АГРА 2016. 
 
Особен интерес фермерите проявяват към новия модел с кабина ISEKI TG 6490 , както и оборудваният с челен товарач ISEKI TJA 8100.
 
Интересът към тези два модела не е случаен. Тракторът ISEKI TG 6490 е премиум модел, който се отличава с високо стандартно оборудване и множество функции, изключително подходящ за ежедневните задачи във фермата, овощната или зеленчуковата градина. Мощността на трактора достига 55 к.с. , като двигателят е икономичен, екологичен и отговаря на европейските емисии STAGE 3B.
 

 
Осигурен е максимален комфорт на оператора в новата кабина, която е оборудвана с равен под с гумено покритие, климатик и филтриране на въздуха. Кабината е изключително просторна и всички лостове за управление са разположени от дясната страна на оператора за по-голямо удобство.
 
Тракторите Iseki TJA 8100,  оборудвани с челен товарач привлякоха вниманието особено на животновъдите поради високото ниво на оборудване и максимална продуктивност. Тези трактори са с иновативни двигатели, които гарантират минимален разход на гориво, съчетано с максимална производителност с мощност 102 к.с.

 
Скоростната кутия при TJA 8100 е синхронизирана , а реверсът е електро-хидравличен с оптимална скорост при работен процес  до 12 км/ч. За бързите операции достига транспортна скорост до 39 км/ч., което е от значение в животновъдните стопанства.
 
Двата модела трактори в момента са на промоционални цени и могат да бъдат закупени при добри условия на финансиране, коментираха за Трактор.БГ от Скайтрак.
 
 
Силен интерес от страна на земеделските производители отчитат от компанията  и към новите модели шредери AgriNova и Carrera, както и към пръскачките Agron, които вече са доказани на нашия пазар.
 
Макар и нова на пазара, фирма Скайтрак дава сериозна заявка за трайно присъствие на пазара с професионалният подход, с който фирмата стартира своята дейност. Тя вече откри нов търговско-сервизен център, намиращ се на главния път Пловдив-Карлово, след разклона за село Калояново.
 
 
Голямата търговска база на Скайтрак включва модерна и удобна приемна за клиентите, шоурум за всички модели нови трактори, просторно хале с богата гама прикачен инвентар, склад за резервни части и сервизен център, където се извършва гаранционното и извънгаранционно обслужване на японските трактори.
 
 
Повече информация за предлаганите трактори, инвентар, резерви части и сервиз, можете да получите на: 0888 666 000; [email protected]

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!