Промоция на трактори Landini представя фирма Оптиком

Промоция на трактори Landini представя фирма Оптиком

Промоция на трактори Landini представя фирма Оптиком.
Моделът Powerfarm 95  с двигател Perkins и мощност 95 к.с. е на цена 55 000 лв.
Landini Landpower 185 с двигател Perkins и мощност 185 к.с. е с цена 125 000 лв.


Тракторите Landini от серията Powerfarm се произвеждат в две версии: Speed Four и Power Shuttle. Първата е проектирана за непретенциозна и надеждна работа, докато втората включва екстрите, които са типични за тракторите от по-висок клас. И двете версии се оборудват с новите "зелени двигатели" на Perkins, отговарящи на най-строгите екологични изисквания, с мощност от 60 до 105 к.с. Този трактор се произвежда и във вариант High Clearance, с просвет от 70 см., което го прави особено подходящ за използване в зеленчукопроизводството и при отглеждането на някои специфични култури.
Още технически данни - ТУК 


Тракторите Landini Landpower са проектирани да отговарят на изискванията на средните и големи земеделски ферми, които се нуждаят от универсални енергонаситени трактори. Те са особено подходящи за извършване на тежката почвообработа ( оран, дисковане, брануване, култивиране и др.), а високата им максимална скорост от 40 км./ч. ги прави отлични транспортни влекачи с повишена проходимост.
Всеки модел трактор от тази серия се предлага в две версии: "Тоp" версия - изполва се трансмисията "Power Six", която осигурява 36+36 или 72+72 скорости, като всяка основна скорост има т.нар. половинки, които се включват "под товар; всички останали функции се управляват по електро-хидравличен начин.
Още технически данни - ТУК