Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Пуснаха серийно Кировец К744РЗ

Пуснаха серийно Кировец К744РЗ

В Петербургския тракторен завод започна серийното производство на новия модел трактор Кировец К-744 РЗ с мощност 390 к.с. !

Тракторът спада към теглови клас 8 и безпроблемно работи с комбинирани и широкозахватни агрегати, като благодарение на нововъведенията е изключително икономичен.

За първи път прототип на трактора бе показан на изложението "Златна есен" - 2006 в Москва. След това тракторът бе изпитан и одобрен от стотици трактористи и механизатори, работещи във всички краища на Русия.

В сравнение с предходните си модели, новия Кировец е с изцяло подобрена базова комплектация. К 744 РЗ е оборудван с 5 секционна хидроразпределителна система BOSH. Ново поколение аксиално-бутални помпи на фирмата Danfoss контролират оптималното разходване на масло в двигателя.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug