Рапид КБ отпразнува 25 години с уникално шоу с машините Claas и Amazone (ВИДЕО)

Рапид КБ отпразнува 25 години с уникално шоу с машините Claas и Amazone (ВИДЕО)

С уникално шоу, което се случва за първи път у нас, Рапид КБ отпразнува своя 25-ти  рожден ден. В два поредни дни компанията посрещаше клиенти и партньори от цялата страна в базата си в Стара Загора по време на организираните от фирмата  „Дни на отворените врати“.

 

Присъстващите имаха възможността да станат участници в един уникален спектакъл – представянето на най-новите продукти с марките CLAAS и AMAZONE,  в съчетание с красивите музикални изпълнения на младите звезди Михаела и Невена от XFactor-и божествения глас на Деси Добрева.

 

 

„За нас е огромно удоволствие да Ви посрещнем с добре дошли на Дните на отворените врати по случай 25-годишнината от основаването на фирмата!“ – приветства присъстващите Пламен Богоев - управител на Рапид КБ и подчерта:

 

„За избор на домакин на днешното събитие не случайно се спряхме на град Стара Загора, който през последните години се превърна в жизненоважен център на икономиката и в частност на земеделието в Южна България. Тук преди три години започнахме своята пряка дейност, проектирайки тази прекрасна база с персонал, който дава всичко от себе си и привлича все по-голям брой клиенти от региона.“

 

Клиентите на Рапид КБ имаха възможност да се убедят, че компанията не пести сили и средства, за да разполага с най-модерно оборудване и с отлично обучени кадри, което екипът на фирмата демострира през дните на събитието.

 

Георги Богоев - основателят на фирма Рапид, също се обърна към гостите с думите:

 

„25 години заедно, това е нашето мото тази година. Някой ще каже, че това е цяла вечност, а за мен мина като един ден. Още си спомням началото, когато с група млади инженери трябваше рязко да повишим добивите в Русенския окръг и се ориентирахме към машините CLAAS. Това беше преди 35 години, сега честваме 25 години фирма Рапид. Сега вече можем да говорим за приемственост, защото моят син прие и работи от 10 години вече във фирмата и мога да кажа, че успешно управлява.“

 

 

Юбилеят беше уважен и с присъствието на представители на компаниите - партньори - г-н Ларс Аренс, мениджър продажби на CLAAS за България, г-жа Юстина Ивашкиевич, маркетинг мениджър в CLAAS и г-н Йенс Майснер, мениджър продажби на AMAZONE за България.

 

По повод 25-годишното партньорство между CLAAS и фирма Рапид, г-н Аренс връчи на фамилия Богоеви грамота за дългогодишното им успешно сътрудничество и макет на първия комбайн CLAAS Dominator 106, внесен и тестван в България от г-н Георги Богоев още през далечната 1979 година.

 

 

г-н Ларс Аренс се обърна към сем. Богоеви:

 

„Уважаеми гости, уважаемо семейство Богоеви, скъпи колеги от екипа на Рапид, уважаеми търговски партньори. От името на фирма CLAAS аз също бих искал да Ви посрещна с добре дошли тук, в Стара Загора. 25 години заедно - тези думи описват не само 25 годишното съществуване на фирма Рапид, а преди всичко основата на нашето сътрудничество. За нас като семейна фирма на преден план винаги е стояло доверието и надеждното ни сътрудничество с нашите търговски партньори. Използвам случая да предам най-сърдечни поздрави и пожелания от собствениците на фирма CLAAS Господин Д-р Хелмут Клаас и неговата дъщеря г-жа Катрина Клаас-Мюлхойзер.“

 

 

Последва впечатляващо шоу, в което дефилираха най-новите модели машини с марките CLAAS и AMAZONE, представени с техните най -важни технически характеристики и предимства от Николай Цеков, мениджър Продажби в Рапид КБ, които се редуваха с неповторими музикални изпълнения на гостите изпълнителки.

 

Фурор в залата направи най-големият от гамата трактори  XERION 5000, който бе посрещнат с бурни аплодисменти. Другата машина, която заслужено получи овациите на препълнената зала, бе най-високопроизводителният комбайн на CLAAS LEXION 780 TerraTrac.

 

 

Новата самоходна пръскачка на AMAZONE Pantera 4502 H, която бе демонстрирана по време на шоуто, беше гвоздеят на програмата. Със своята изключителна стабилност при неравни терени, тя привлече вниманието на присъстващите фермери, които все повече обръщат поглед към високотехнологични машини, пестящи време и ресурси.

 

В края на събитието управителят на фирма Рапид КБ Пламен Богоев изрази своето задоволство от успешно проведеното мероприятие:

Нашето събитие премина прекрасно, всички наши клиенти са изключително доволни, колегите и партньорите ни от Германия казаха, че за пръв път виждат такова шоу – хора, които от доста дълго време имат опит с такива мероприятия, са изключително въодушевени от това, което ние направихме всичко заедно за успеха на днешния ден.

 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!