Решения без аналог от Мегатрон и Bobcat на БАТА Агро

Решения без аналог от Мегатрон и Bobcat на БАТА Агро
За поредна година Мегатрон не изневери на стила си и представи пред земеделците решения без аналог, по време на най-голямото селскостопанско изложение за техника у нас БАТА Агро 2017. На изключителен интерес от фермерите се радваха машините от най-висок клас, с марка Bobcat, подходящи както за зърнопроизводството, така и за животновъдството.
 
 
“Ние сме изложили на БАТА основните продукти, които са приложими за зърнопроизводството – телескопични и челни товарачи. В размерите, в които са най-приложими, основните продукти са 7-метровите телескопични товарачи, като тази година имаме и нов модел, който предлагаме. На БАТА Агро 2017 това е премиерата му. Всъщност запазваме всички основни предимства, които бяха в досегашните модели, като продължаваме продукта с уникална скорост и дебитна хидравлика. Към момента в този размер и модел, товарачът е с 190 литрова аксиално-бутална помпа, като вече имаме разлики в новия двигател, който отговаря на най-новите емисии за нормите за отработени газове на европейския стандарт Stage 4 или американския Tier 4 Final”, обясни Емил Трифонов, търговски мениджър в Мегатрон за Bobcat.
 
ВИЖТЕ ВПЕЧАТЛЯВАЩОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА МЕГАТРОН НА БАТА АГРО 2017 
 
 
Премиерният 7-метров товарач на топ бранда Bobcat разполага с двигател със 130 к.с, екипиран с хидравлична помпа, с огромен дебит, благодарение на която са факт невероятно бързите движения при изпълнението на всякакви функции. Освен с атрактивната си визия, машината впечатлява и с товароподемност от 3,8 тона.
 
„7-метровият товарач е една от нашите нови машини. Тя се отличава и с изцяло новия си двигател, както и с това, че е много по-мощна от останалите. Изключително подходяща е за България, тъй като именно тази големина бе едно от основните желания на фермерите. Смятам, че пасва перфектно на българските полета. Освен това капацитетът на работа е по-голям, което гарантира много по-добра продуктивност“, каза Ксавие Ларок, директор продажби в Bobcat за Европа пред Трактор.БГ.
 
Тази година много от фирмите предлагат решения, моделирани специално за животновъдство. Това не прави изключение и при Мегатрон. Компанията акцентира на специализираните машини от ново поколение, в помощ на животновъдите, обособени в специален кът, където всеки от клиентите получи индивидуален съвет и препоръка.
 
 
„Bobcat предлагат широка гама от мини челни товарачи, като уникалното при тях е, че тези товарачи не са чисто товарачи, а са мултифункционални машини, с над 90 вида прикачни инвентари, които могат да ги превърнат в много различни машини, с различни приложение и с различен ефект при експлоатацията. Разбира се стандартно за почистване на всички видове ферми – птицеферми, кравеферми, овце и козе ферми“, допълни Емил Трифонов.
 
Един от акцентите на щанда на Мегатрон бе иновативната комбинацията верижен товарач Bobcat T870, заедно с новия мулчер FRC200HF. Това специализирано и високоефективно решение е перфектният избор за почистване на необработваеми земя  или поддръжка на пасища. Иновативното тук е, че благодарение на новаторския си дизайн, фермерите имат пълна свобода на действие. 
 
„Акцентът е върху новият модел мулчер FRC200HF, като тук имаме подобрения с увеличена работна широчина, съответно и с повишена производителност и естествено с подобрена хидравлична система. Машината, която го носи е верижен Bobcat, от най-големия размер, с голямо собствено тегло - над 6 тона, с мощност на двигателя над 100 конски сили и дебит на хидравличната помпа – над 140 литра/час. Това позволява много ефективно и успешно да се почистват всякакъв вид обрасли земи, без значение от дебелината и диаметъра на растителността и от процента обраслост“, припомни Трифонов.
 
 
Атрактивните машини бяха само част от множеството оферти, които Мегатрон предложи на своите настоящи и бъдещи клиенти, в рамките на панаира.
 
„Естествено за посетителите на БАТА, както всяка година, традиционно предлагаме оптимизирани ценови параметри, специални цени за изложението. Също така продължаваме и дългогодишната си традиция с финансирането, което стартира преди 8 или 9 години, и продължава да бъде много активно използвано и приложимо. Това е безлихвеният лизинг, който предлагаме в рамките на 36 месеца. Тези машини могат да бъдат закупени без никакво оскъпяване, на лизинг, с 0% лихва“, коментира още той.
 
 
Мегатрон е лидер на пазара на земеделска техника у нас. Компания – утвърдена и позната със своите високопродуктивни машини от ново поколение, задоволяващи нуждите всеки един стопанин. Ето как Ксавие Ларок оцени партньорството си с българския гигант. 
 
„Българският пазар е изключително важен за нас, затова и ни трябва силен партньор. С Мегатрон работим вече повече от 10 години. Екипът от специалисти върши перфектна работа и наистина сме много щастливи, че може да предлагаме машините си в България“.
 
Повече информация за Bobcat може да получите на сайта на официалния вносител на марката в България Мегатрон ЕАД http://megatron.bg/
 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!