Ричард Хамънд от Топ Гиър изпробва високоскоростният JCB Fastrac

Ричард Хамънд от Топ Гиър изпробва високоскоростният JCB Fastrac
Телевизионната знаменитост Ричард Хамънд, от предаването „Топ Гиър“, застана зад волана на две от най-иновативните машини в света, произведени за строителната и селскостопанската индустрия. Водещият на телевизионната поредица The Grand Tour посети централата на JCB в Rocester, Staffordshire и JCB Heavy Products в Uttoxeter, Великобритания, където сам управлява и постави на изпитания високомощностните машини на английската компания.
 
 
Той пое управлението на чисто нов 20-тонен верижен багер 220Х, който бе пуснат на пазара в началото на тази година след програма за развитие на стойност 110 милиона паунда. Следващата машина за тестване, този път в реални пътни условия, беше високоскоростният трактор JCB Fastrac 8330 от серия 8000, който е с мощност 350 к.с. и развива скорост от 70 км/ч.
 
Хамънд, който е известно, че е по-предразположен към инциденти през последните години, след тестовете споделя: 
 
„Страхотно е да бъда тук в JCB, където машините са толкова здрави, че дори ще се наложи доста да се боря, за да опитам да счупя нещо. JCB е емблематична марка и когато мислите за инженерното съвършенство, смелостта и иновациите, тези големи жълти машини са точно там сред най-добрите“.
 
 
 
Директорът по маркетинг на JCB Майкъл Пламър заяви: "Ричард е управлявал много автомобили и различни превозни средства през годините и се радваме, че машините на JCB бяха подложени на тест от такъв уважаван авторитет в света на двигателите и автомобилите".
 
Информация за JCB трактори и товарачи за селското стопанство търсете при вносителя Оптиком ООД и на www.jcb-agri.bg/
 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Добави коментар