Ричард Хамънд от Топ Гиър изпробва високоскоростният JCB Fastrac

  • 764
  • 0
  • Новини
Ричард Хамънд от Топ Гиър изпробва високоскоростният JCB Fastrac
Телевизионната знаменитост Ричард Хамънд, от предаването „Топ Гиър“, застана зад волана на две от най-иновативните машини в света, произведени за строителната и селскостопанската индустрия. Водещият на телевизионната поредица The Grand Tour посети централата на JCB в Rocester, Staffordshire и JCB Heavy Products в Uttoxeter, Великобритания, където сам управлява и постави на изпитания високомощностните машини на английската компания.
 
 
Той пое управлението на чисто нов 20-тонен верижен багер 220Х, който бе пуснат на пазара в началото на тази година след програма за развитие на стойност 110 милиона паунда. Следващата машина за тестване, този път в реални пътни условия, беше високоскоростният трактор JCB Fastrac 8330 от серия 8000, който е с мощност 350 к.с. и развива скорост от 70 км/ч.
 
Хамънд, който е известно, че е по-предразположен към инциденти през последните години, след тестовете споделя: 
 
„Страхотно е да бъда тук в JCB, където машините са толкова здрави, че дори ще се наложи доста да се боря, за да опитам да счупя нещо. JCB е емблематична марка и когато мислите за инженерното съвършенство, смелостта и иновациите, тези големи жълти машини са точно там сред най-добрите“.
 
 
 
Директорът по маркетинг на JCB Майкъл Пламър заяви: "Ричард е управлявал много автомобили и различни превозни средства през годините и се радваме, че машините на JCB бяха подложени на тест от такъв уважаван авторитет в света на двигателите и автомобилите".
 
Информация за JCB трактори и товарачи за селското стопанство търсете при вносителя Оптиком ООД и на www.jcb-agri.bg/
 

 

© 2018 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Добави коментар