Римекс 1 - Холдинг АД откриват нов офис в София

Римекс 1 - Холдинг АД откриват нов офис в София

На 16.02.2009 от 12:00 часа ще се състои официалното откриване на новата търговско-административна сграда на Римекс 1 - Холдинг АД в София. След откриването, от 12:30 в ресторант Капри, организаторите са запланували коктейл за присъстващите.

Специален гост на събитието ще бъде г-жа Петя Ставрева, евродепутат от Европейската народна партия и член на Комисията по земеделие към Европарламента.

За настроението на гостите ще се грижат известните рапъри Румънеца и Енчев.

Понастоящем "Римекс" е представител на едни от водещите компании като CASE IH, VADERSTAD, KVERNELAND, MERLO, TECNOMA в зърнопроизводството, GRIMME в картофопроизводството, GREGOIRE и CLEMENS в лозарството, LELY в животновъдството, както и още много по-малки компании, като акцентът и стремежът на "Римекс" е да доставя възможно най-високо технологичните продукти и тяхното окомплектоване в най-функционални и ефективни конфигурации с оглед повишаване рентабилността на производството на клиентите и минимализиране на зависимостта им от субективните и природо-климатичните фактори.

Седалището на фирмата е в София, където предстои откриването на новият административно-логистичен комплекс, а регионални продажбено-сервизни центрове има в Плевен, Добрич, Русе и Стара Загора, където предстои изграждане на поредния агроцентър, както и търговски офиси в Бургас и Велико Търново.

Научете повече за продуктите, предлагани от Римекс - 1 Холдинг АД.