Римекс 1 - Холдинг АД прави демонстрация на почвообработващи машини

Римекс 1 - Холдинг АД прави демонстрация на почвообработващи машини

Една от водещите фирми на пазара на селскостопанска техника в България „Римекс 1 Холдинг” АД ще направи демонстрация на машини на 7 април (вторник) от 11.00 часа в землището на село Горун, община Шабла.

По време на представянето ще бъдат показани почвообработващи машини на канадската фирма Salford Farm Machinery Ltd., които са с различен работен захват. Подходящи са за  висок клас трактори.
 
Идеята на организаторите е да представят машини от гамата на култиватори за пролетна обработка, стърнищен култиватор, голяма дискова брана за мощни трактори, както и по-малка дискова брана за трактори с по-малка мощност.

Като изключителен представител на CASE IH за България „Римекс - 1 Холдинг” АД ще направи по време на представянето и демонстрация на трактори STEIGER QUADTRAC 535.
 
Демонстрационното поле, на което „Римекс 1 – Холдинг” АД ще направи представянето, се намира по пътя от Каварна в посока Шабла. На излизане от село Горун точно срещу табелата за края на селото в ляво има черен път. Полето е на 300 метра по черния път.

„Римекс 1 – Холдинг” АД кани всички да посетят презентацията на селскостопанска техника идния вторник.