Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Римекс e първата българска агрофирма със собствена страница във Facebook

Римекс e първата българска агрофирма със собствена страница във Facebook

Фирма Римекс вече има почитателска страница в световната социална мрежа Facebook.  Римекс стана част от най-актуалната световна социална мрежа Facebook. На почитателската страница на Римекс всички клиенти и приятели на фирмата, както и феновете на марката Case ще могат да споделят идеи, мнения, съвети и препоръки.

На страницата си във Facebook Римекс ще публикува предстоящи фирмени събития, интересни и полезни теми за машините с различни марки, които предлага на българския пазар. Ще се публикуват и дискутират и много други актуални теми от селсксостопанския сектор, които самите читатели ще могат да поставят.

Facebook е най-популярната социална мрежа за комуникация в интернет с над 250 милиона активни потребители и един от сайтовете, които генерират най-голям трафик в онлайн пространството. Нейни членове са 66.8 % от интернет посетителите. Фирма Римекс кани всички свои настоящи и бъдеще клиенти и партньори да станат част от случващото се във фирмата чрез идеи, мнения, препоръки и дискусиии във Facebook.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug