Римекс организира коледна томбола с награди, осигурени от Case IH

Римекс организира коледна томбола с награди, осигурени от Case IH

Излезе от печат втори брой на списанието Farm Forum, специализирано издание на фирма Римекс, съвместно с Case IH. Наред с най-интересните събития на Римекс и Case от изминалата година, читателите на списанието ще могат да се запознаят и с последните новини и иновации на американския производител на селсксостопанска техника Case – един от лидерите в производството на трактори и комбайни в света.

По случай коледните и новогодишните празници Римекс организира за своите клиенти и приятели томбола с много награди, осигурени от Case – чаши, макетни трактори, детски трактори с педали, шапки, якета, сакове, ключодържатели – всички те с марката Case IH.

За да се включите в томболата за спечелване на награда е необходимо само да попълните анкетната карта от 12 въпроса, която фирма Римекс е подготвила.

Попълнените анкетни карти можете да изпращате на e-mail адрес: [email protected]

Крайният срок за изпращане на полълнените анкети е 5 януари (вторник) 2010 год. Томболата ще бъде изтеглена на 22 януари (петък) 2010 г. Спечелилите ще бъдат уведомени лично и имената им ще бъдат публикувани на интернет страницата на фирма Римекс – www.rimex.bg.

(Изтеглете анкетна карта от тук)