Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Римекс организира впечатляваща презентация на трактори и инвентар край Стара Загора

Римекс организира впечатляваща презентация на трактори и инвентар край Стара Загора

трактор CASE IH по време на днешната презентация

Официалният вносител за България на световната марка за селскостопанска техника CASE IH - РИМЕКС 1 Холдинг,  организира днес впечатляваща полева презентация на трактори и прикачен инвентар в село Дълбоки, близо до Стара Загора.

 

На събитието присъстваха над 100 земеделски производители, които видяха в действие трактори CASE IH от сериите PUMA CVX, Magnum, Maxxum, Steiger, както и прикачен инвентар на световните марки VADERSTAD, Kverneland, Salford и др. Представена бе и самоходна пръскачка Tecnoma, както и новите френски почвообработващи машини на Римекс с марката Franquet.

 

Фермерите бяха истински впечатлени от отличното полево представяне на култиватора Vaderstad Carrier 650. Той е предназначен за обработка на стърнища, подготовка за сеитба, притъпкване, надробяване на растителните остатъци и подравняване на бразди.

 

За тези, които не са успели да присъстват на днешната презентация, утре могат да видят и тестват отново показаните машини. Полевата демонстрация ще бъде на 12-и Май, от 11.00 ч. по пътя за село Дълбоки ( има указателни табели за събитието ), по посока от Стара Загора към Нова Загора.

 

Освен демонстрациите във времето от 10-ти до 14-ти Май „Римекс 1 - Холдинг ЕАД" организира ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ в Агробизнес центъра в Стара Загора, където отново посетителите ще имат възможност да се запознаят с пълната гама машини и финансови условия предлагани от фирмата. Всеки ден от 13:00 часа ще се приготвя барбекю за фермерите.

 

очаквайте видео от презентацията

 

© tractor.bg 2011

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug