Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Римекс Технолоджийс ЕАД предлага цялостни решения за всяко едно стопанство

Римекс Технолоджийс ЕАД предлага цялостни решения за всяко едно стопанство

снимка: © Трактор.БГ

Една от най-стабилните компании за внос на селскостопанска техника Римекс-1 Холдинг дебютира на аграрното изложение БАТА АГРО Есен 2016 под името Римекс Технолоджийс ЕАД. След разделяне на българо-американското дружество, компанията застава на пазара с цялостни решения за земеделските производители и силна подкрепа от лидерски брандове. Фирмата работи за момента само със семейни фирми, което им позволява да стъпят стабилно на пазарната нисша. Трактор.БГ разговаря с Марио Лазаров, изпълнителен директор на семейната фирма, за иновативните и печеливши решения, които предлагат на своите клиенти. 
 
Римекс Технолоджийс е екслузивен представител на селскостопанска техника с марките Agrifac, Merlo, Pellenc и Clemens; на инвентар, с марката Bednar – комбинирани чешки почвообработващи машини, изключително лесни за комуникация и навигиране, но също така и техника за напояване, с марката Casella - италианският лидер в производството на хидромелиоративни системи. Всички продукти, които компанията предлага акцентират върху интензивното земеделие. 
 
 
„Нашата компания набляга на новите концепции, разработени и утвърдени в Америка. Това, което мога да кажа е, че пазарът ни е много по-отворен от преди. На нашите клиенти предлагаме не просто техника, а концепция. Римекс Технолоджийс ЕАД е официален представител на Bednar – първата европейска марка,  която разработва течното торовнасяне, а също така и на Agrifac – най-високият клас пръскачки, лидер на пазара. Тук трябва да споменем марките Pellenc и Casella, от които предлагаме обработваща и прибираща техника за лозарския сектор. Благодарение на стратегическото ни партньорство с Агрополихим АД, имаме възможност да предложим на нашите клиенти и висококачествени торове, нужни за агротехническата работа на зърнопроизводителите. Новата ни визия акцентира върху напоителните системи, които позволяват използването на течни торове. Всяка една от нашите машини е обвързана с течното торовнасяне“, обясни Марио Лазаров.
 
 
Според специалистите бъдещето на зърнопроизводството е в течните торове - технология, която навлиза от Америка към Европа, а най-модерният начин за прилагането им, е Bednar. Благодарение на иновационните решения, които инвентарът с тази марка предлага, течното торовнасяне лесно може да се внедри във всяко едно стопанство. До момента торовнасянето се осъществяваше чрез сухи торове, но с Bednar и апликаторите за течноторовнасяне по-бързото усвояване на почвата, по-бързото израстване на растенията и по-високото качество не са цел, а гаранция. 
 
 
„Марките, които предлагаме са за първи път на пазара, като сме ексклузивни представители на всяка една от тях. Сервизното ни обслужване също е на високо ниво, като поддържаме голям набор от резервни части. Имаме и наша марка масла - Римекс Лубрикантс. Това е един много висок клас немски масла, които са брандирани с нашето име. Поддържаме на склад всички машини, които предлагаме, за да няма нужда от изчакване. Гъвкави сме и работим с водещи лизингови компании. А в зависимост от сеитбооборота и изискванията на клиентите, ние спокойно може да отговорим на всички техни нужди“, категоричен е Лазаров.
 
 
Екипът на компания с е подбран от най-висококвалифицираните професионалисти, с дългогодишен опит в сферата на селскостопанската техника. Спечелили доверието на своите клиенти чрез коректност, лоялност и адекватен избор в подбора на агротехника, компанията подхожда професионално и индивидуално към всички нужди на земеделските производители. Фирмата има офиси в Монтана, Плевен, Русе, Добрич и Стара Загора, като предлага и сервизно обслужване от познати и квалифицирани специалисти. 
 
 
Римекс Технолоджийс не просто продава машини, а предлага на земеделци цялостни технологични решения, които намаляват техните разходи, оптимизират работния процес в стопанствата, увеличават продуктивността и печалбата на стопанствата. Компанията работи с голям набор от консултанти, които могат да изготвят проекти по предстоящата мярка 4.1 Инвестиции в земеделски стопанства на ПРСР 2014-2020 г. 
 
Цялостните решения, които Римекс Технолоджийс ЕАД предлага, може да видите онлайн на www.rimex.bg.

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug