Римекс Технолоджийс ЕАД предлага цялостни решения за всяко едно стопанство

Римекс Технолоджийс ЕАД предлага цялостни решения за всяко едно стопанство
Една от най-стабилните компании за внос на селскостопанска техника Римекс-1 Холдинг дебютира на аграрното изложение БАТА АГРО Есен 2016 под името Римекс Технолоджийс ЕАД. След разделяне на българо-американското дружество, компанията застава на пазара с цялостни решения за земеделските производители и силна подкрепа от лидерски брандове. Фирмата работи за момента само със семейни фирми, което им позволява да стъпят стабилно на пазарната нисша. Трактор.БГ разговаря с Марио Лазаров, изпълнителен директор на семейната фирма, за иновативните и печеливши решения, които предлагат на своите клиенти. 
 
Римекс Технолоджийс е екслузивен представител на селскостопанска техника с марките Agrifac, Merlo, Pellenc и Clemens; на инвентар, с марката Bednar – комбинирани чешки почвообработващи машини, изключително лесни за комуникация и навигиране, но също така и техника за напояване, с марката Casella - италианският лидер в производството на хидромелиоративни системи. Всички продукти, които компанията предлага акцентират върху интензивното земеделие. 
 
 
„Нашата компания набляга на новите концепции, разработени и утвърдени в Америка. Това, което мога да кажа е, че пазарът ни е много по-отворен от преди. На нашите клиенти предлагаме не просто техника, а концепция. Римекс Технолоджийс ЕАД е официален представител на Bednar – първата европейска марка,  която разработва течното торовнасяне, а също така и на Agrifac – най-високият клас пръскачки, лидер на пазара. Тук трябва да споменем марките Pellenc и Casella, от които предлагаме обработваща и прибираща техника за лозарския сектор. Благодарение на стратегическото ни партньорство с Агрополихим АД, имаме възможност да предложим на нашите клиенти и висококачествени торове, нужни за агротехническата работа на зърнопроизводителите. Новата ни визия акцентира върху напоителните системи, които позволяват използването на течни торове. Всяка една от нашите машини е обвързана с течното торовнасяне“, обясни Марио Лазаров.
 
 
Според специалистите бъдещето на зърнопроизводството е в течните торове - технология, която навлиза от Америка към Европа, а най-модерният начин за прилагането им, е Bednar. Благодарение на иновационните решения, които инвентарът с тази марка предлага, течното торовнасяне лесно може да се внедри във всяко едно стопанство. До момента торовнасянето се осъществяваше чрез сухи торове, но с Bednar и апликаторите за течноторовнасяне по-бързото усвояване на почвата, по-бързото израстване на растенията и по-високото качество не са цел, а гаранция. 
 
 
„Марките, които предлагаме са за първи път на пазара, като сме ексклузивни представители на всяка една от тях. Сервизното ни обслужване също е на високо ниво, като поддържаме голям набор от резервни части. Имаме и наша марка масла - Римекс Лубрикантс. Това е един много висок клас немски масла, които са брандирани с нашето име. Поддържаме на склад всички машини, които предлагаме, за да няма нужда от изчакване. Гъвкави сме и работим с водещи лизингови компании. А в зависимост от сеитбооборота и изискванията на клиентите, ние спокойно може да отговорим на всички техни нужди“, категоричен е Лазаров.
 
 
Екипът на компания с е подбран от най-висококвалифицираните професионалисти, с дългогодишен опит в сферата на селскостопанската техника. Спечелили доверието на своите клиенти чрез коректност, лоялност и адекватен избор в подбора на агротехника, компанията подхожда професионално и индивидуално към всички нужди на земеделските производители. Фирмата има офиси в Монтана, Плевен, Русе, Добрич и Стара Загора, като предлага и сервизно обслужване от познати и квалифицирани специалисти. 
 
 
Римекс Технолоджийс не просто продава машини, а предлага на земеделци цялостни технологични решения, които намаляват техните разходи, оптимизират работния процес в стопанствата, увеличават продуктивността и печалбата на стопанствата. Компанията работи с голям набор от консултанти, които могат да изготвят проекти по предстоящата мярка 4.1 Инвестиции в земеделски стопанства на ПРСР 2014-2020 г. 
 
Цялостните решения, които Римекс Технолоджийс ЕАД предлага, може да видите онлайн на www.rimex.bg.

 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!