Римекс Технолоджийс представя пред земеделци лозарска техника край Карнобат

Римекс Технолоджийс представя пред земеделци лозарска техника край Карнобат
Римекс Технолоджийс ЕАД организира полева демонстрация на високопроизводителни машини за лозарство на водещи фирми в бранша. Презентацията ще се проведе на 8 септември, четвъртък, в карнобатското село Венец, от 11 часа. Земеделците ще имат възможността отблизо да се уверят във възможностите на земеделската техника от специализираните производители Pellenc, Clemens и Lamborghini, като видят машините в действие. 
 
 
На демо полето ще бъде представена гроздоприбираща техника и машини за поддръжка на лозови масиви, с марка Pellenc, чиято продуктова гама се дели на 4 основни направления, които изцяло покриват нуждите на лозари. Тези линии включват електрически инструменти, машини за контурна резитба, гроздокомбайни, както и техника за оборудване на лозарски изби. 
 
 
В действие ще бъде показана пръскачката, с марка Clemens, модел GSG NV 2, която е една от новите машини в портфолиото на производителя. Тя е предназначена за работа в редове с височина до 2,20 м и ширина от 1,80 до 3,20 м. Машината предлага редица опции, като най-съществената е хидравличното регулиране, което позволява по-стабилно й поведение при хълмисти терени. 
 
 
Редица култиватори ще презентира семейната компания Римекс Технолоджийс, като новият Култиватор с хидравлично регулируема SB рама, която е с ширина от 80 см до 1,30 м, предназначен за работа в лозя. Този култиватор се явява по-достъпната алтернатива за лозарите, които наблягат на обработка на почвата около лозовите масиви, благодарение на отклоняващите се секции на машината.
 
 
Друго интересно решение е универсалният култиватор Clemens Hexagon 729, с който при смяна на работните приспособления, могат да бъдат извършвани различни видове операции, като торене, култивиране, обработка на почвата и/или в междуредието и/или около лозите. 
 
 
Презентиран ще бъде и култиваторът Clemens Teractiv DUO. Иновативното при тази машина е, че работните органи, предназначени за обработка на почвата в междуредието, могат да бъдат лесно повдигнати, посредством сгъваемата рама, което позволява работа само около лозовите насаждения. 
 
 
Фермерите ще могат да видят и активната брана TK 150, с работен захват от 1.50 м, с 12 работни органа, предназначена за разрохкване на по-леки почви. 
 
 
Друг акцент на полевата демонстрация ще бъдат специализираните трактори, с марка Lamborghini, модел RS 90 DT, с мощност от 85 к.с. Добре познати, икономични, здрави, мощни за класа си и изключително маневрени, тези трактори са се доказали, като най-добрите партньори в лозарството.
 
След демонстрацията всички присъстващи могат да разгледат винарска изба на Братя Минкови и да дегустират очарователните и висококачествените вина, които тя предлага. 
 
Повече информация за цялото портфолио с машини, които Римекс Технолоджийс ЕАД предлага, може да намерите онлайн на www.rimex.bg
 
Очаквайте видео материал от презентацията по-късно в Трактор.БГ!
 

© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!