Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Rostselmash променя цвета на произвежданите комбайни VECTOR и DON680

Rostselmash променя цвета на произвежданите комбайни VECTOR и DON680

комбайни Rostselmash

 

Руския гигант в сферата на селскостопанската техника - Rostselmash, реши да  промени цвета на произвежданите зърнокомбайни VECTOR и фуражокомбайните DON 680.

 

Целта на производителя на комбайни е да уеднакви стилистиката на всички серии комбайни, по образеца на Rostselmash ACROS, като водещите цветове ще са червено и бяло, а тъмно сивото ще бъде заменено със светло сиво. Джантите на колелата ще бъдат в бял цвят, съобщават още от компанията.

 


"Червено, бяло и сиво са корпоративните цветове на Rostselmash. Клиентите обичат по-ярки цветове и ние ще уеднаквим цялата гама произвеждани машини. Днес червения и белия цвят е вече основен в проектирането на оборудването на Rostselmash "- каза маркетинг директора Заур Душеков.

 

Rostselmash включва група от 13 компании, които са сред петте най-големи производители на селскостопанска техника в Света. Производствени обекти се намират в Канада, Русия, САЩ, Украйна и Казахстан.

 

Продуктовата линия на "Rostselmash" включва  повече от 20 вида селскостопански машини, над 100 модели и модификации. Продажбата се извършва в 26 държави. Дилърската мрежа пък включва повече от 500 сервизни центрове и клонове по целия свят. Официален представител на Ростсельмаш за България е фирма Бултрекс ООД.

 

© 2012 Трактор.БГ

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug