Rostselmash пусна на пазара най-новия комбайн - TORUM 740

Rostselmash пусна на пазара най-новия комбайн - TORUM 740

Руският производител на зърнокомбайни - Rostselmash, пусна на пазара най-новият си модел зърнокомбайн под името "Torum 740".

 

Torum 740 е високопроизводителен роторен зърнокомбайн, проектиран за работа и в неравни терени. Типично за Rostselmash, новият комбайн се отличава със своята изключително лесна експлоатация и поддръжка, а първите тестове вече показват,че Torum 740 поддържа висока производителност при рекордно нисък разход на гориво, а загубите по време на жътвата са под 1%.

 

Новият комбайн има възможност да жъне всички видове зърнени култури: от пшеница до ориз. Новият 10 500 литров бункер за зърно се разтоварва изключително бързо - само за 2 минути ! Комбайнът е оборудван с компютърна система с гласово уведомяване на оператора за различните процеси по време на работата. Модерната система на ротора - ARS, позволява автоматична промяна на оборотите - от 250 до 1000, в зависимост от нуждата от очистване на зърно.  Комбайнът е оборудван и с двусекционен вентилатор за още по-прецизно очистване. Двигателят на Torum 740 е V-образен с турбокомпресор и осигурява мощност от 400 к.с. Кабината е по-модерна от предшественика - Acros, като има бордкомпютър, климатик, отопление, музика и др.

© 2009 Всички права запазени. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително!