Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Ростсельмаш с ръст от 38% на продажбите за 2007-а година

Ростсельмаш с ръст от 38% на продажбите за 2007-а година

www.tractor.bg

По данни на руската компания гигант, производител на зърнокомбайни Ростсельмаш, за 2007-а година българската фирма Бултрекс е на едно ниво по продажби на комбайни Ростсельмаш ДОН, ВЕКТОР и АКРОС, заедно с дилърите в Словакия, Унгария и Полша.

По данни на Ростсельмаш, продадените комбайни за 2006-а година са на стойност 223,4 млн.$. Благодарение на разширените пазари в Източна и Централна Европа, Украйна, Беларус, Казахстан, Монголия, САЩ и Азербейджан, ръстът на продажбите за 2007 година е с рекордните 38%, спрямо 2006-а година.

Главна част от износа на Ростсельмаш са комбайните VECTOR, като общия брой продадени зърнокомбайни за 2007 година е 2000 бр. През изминалата година в Северна Америка компанията е продала 5 комбайна VECTOR. За последните 3 години пък Ростсельмаш са произвели и продали 4880 комбайна.
 

Валерий Мальцев, съобщи в e-mail специално за Трактор.БГ, че през 2008-а година компанията планира ръст на продажбите с 20%. Около 6% от този ръст се очакват да бъдат формирани от България, Словакия, Унгария, Полша и Сърбия. Комбайните VECTOR, ACROS и новият концептуален комбайн RSM 181 са сертифицирани по всички стандарти на Европейския съюз и могат да бъдат продавани със субсидии по проекти по Оперативните програми в Еврозоната.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug