Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Рулонни балопреси Wolagri Columbia на промо цени пусна СД Драганови

Рулонни балопреси Wolagri Columbia на промо цени пусна СД Драганови

Промоционални цени на балировачки с фиксирана камера Wolagri Columbia Evo предлага СД Драганови. Промоцията е валидна до изчерпване на наличните количества в търговско-сервизната база на фирмата в пловдивското село Крислово.


Специална оферта за рулонни сламопрес Wolagri модели R98 са намалени от 36 000 лв с ДДС на 29 000лв с ДДС.


Предлагат се три модела на балировачката, с различна широчина на балата. В зависимост от желаната продукция се избират и условията на работа, подбирача може да бъде свързан с алтернативна или ротационна захранваща система. 

 

Серията COLUMBIA EVO може да балира всеки тип продукция без значение дали е суха или зелена и представлява идеалният избор за всички онези, които търсят изключително надеждна машина, която комбинира висока производителност с ниски оперативни разходи.

 

Моделите на  рулонната балировачка COLUMBIA EVO се предлагат с два вида обвързаща система: Twine binding system - обвързваща система с канап и Net binding system - Обвързваща система с мрежа.


Допълнителна информация можете да получите от СД Драганови:
 

Село Крислово, обл Пловдив

на 6 км от Пловдив, до магистрала Тракия 

телефон: 032/ 693022, 0888219864

pid@plov.omega.bg

www.draganovi.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug