Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.

Приемам

Руски трактори Terrion навлизат на Европейския

Руски трактори Terrion навлизат на Европейския

Трактори руско производство не се срещат много в Европейския съюз, но два модела Терион (177 к.с. и 265 к.с.) ще бъдат обявени за продажба в Германия следващата година. Те са направени в завода в Кировец, който се намира в Санкт Петербург, но дизайна е дело на Берлинската фирма АТМ United Technologies.

Още повече, че много от главните компоненти произлизат от общоизвестни имена – двигателите Tier 3 са от Deutz, водещите мостове - от Carraro, скоростните кутии – от ZF, a  навесната система – от Bosch.

По-голямата част от производството , около 100 000 на година, се пласира на Руския пазар, но се очаква също да има търсене и от Европа за опростени машини със западна технология и минимална електроника, които ще се конкурират със сходните модели на Case,  New Holland и McCormick.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug