Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Руснаци измислиха своя версия на екологичен трактор с метан - Агромаш 85 ТК

Руснаци измислиха своя версия на екологичен трактор с метан - Агромаш 85 ТК

руски трактор Агромаш ТК 85 с метан

 

Руски инженери измислиха своя версия на екологичен трактор с метан - Агромаш 85 ТК. Според тях това е и най-екологичният трактор в Света. По вид, руската машина няма красив дизайн, както подбните модели, задвижвани с природен газ и метан, които през последните 2 години представиха от New Holland и Steyr.

 

При новият трактор на метан - Агромаш 85 ТК, управлението на горивната система е посредство микропроцесор, който опитмизира разхода на гориво и увеличава ефективната мощност, която е макс.85 к.с. Микропроцесорът измерва в реално време оборотите на коляновия вал, както и количеството газ, която постъпва в горивните камери, след което регулира работата на двигателя.

 

Надеждите на конструкторите са този трактор да влезе в масова употреба, както в земеделието, така и в комуналните стопанства. Предвид ниската цена на горивото в Русия, от сектора на машиностроенето очакват добър старт на продажбите.

 

За разлика от New Holland и Steyr ( *на снимките горе ), при новият руски трактор задвижван с метан, газовите бутилки са разположени на опасно място - в горната част на кабината, както и не са защитени добре при евентуално преобръщане или взрив.

 

трактори на метан

 

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug