С Weideamnn 1140 е лесно да подобрите работата във фермата

С Weideamnn 1140 е лесно да подобрите работата във фермата

ФЕРМЕРСКИЯТ ТОВАРАЧ 1140 е най-малкият модел от продуктовата гама на Weidemann. 

 

Моделите от серията Hoftrac Weidemann са най-икономичните, най-компактните и най-маневрените в своя клас. 1140 е широк само 85 см, а предпазните рамки на кабината може с няколко движения да се свалят и товарачът става достъпен навсякъде с височина от впечатляващите 1,70 м. 

 

Освен това вътрешният му радиус на завиване е завидно малък - 600 мм, а задвижването 4х4  гарантира стабилността му въпреки малките размери. Неговото малко собствено тегло го прави много удачен за работа по оребрените торови пътеки без да ги нарушава. 

 

 

Weidemann 1140 е с 25 к.с мотор с хидростатично задвижване. При него разходът на гориво е изключително нисък. Но въпреки това в комбинация с високопроизводителната хидравлична система с голям дебит получавате бърза, маневрена и силна машина. Всички тези характеристики правят германския товарач изключително подходящ за работа в животновъдните ферми. 

 

Базовата линия на Weidemann 1140 е перфектният бюджетен модел, той притежава ненадмината маневреност и компактност, така необходими на фермери, които използват стари сгради. 

 

 

Компактният фермерския товарач 1140 безпроблемно заменя ръчния труд и гарантирано извършва всички работни задачи и в най-тесните и ниски сгради. Другите му предимства са изключителната икономия на гориво и лесната поддръжка. Има много гъвкави възможности на оборудване по индивидуални изисквания на клиентите. 

 

Високата продуктивност и дългият експлоатационен живот на машината се гарантира и от технологията на прахово боядисване на всички части и детайли на машината, което гарантира плътно покритие на елементите и пълна защита против корозия. 

 

 

Задвижването 4х4, съчетано с уникалната система за окачване на осите позволяващо разпределение на баланса на машината при преминаване през неравности и максимална мощност и стабилност дори при екстремни условия на работа.

 

 

Друго важно предимство, което фирма Агритоп предлага, е оборудване на всеки един модел Weidemann с автоматично хидравлично заключване на работния инструмент, позволяващо смяната му без да слизате от работната кабина.