Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

SAME Deutz Fahr придоби производителя на гроздокомбайни Gregoire

SAME Deutz Fahr придоби производителя на гроздокомбайни Gregoire

гроздокомбайн Gregoire

 

SAME Deutz Fahr придоби френския производител на гроздокомбайни Gregoire. Сделката е за 100% от капитала на Gregoire SAS.

 

За SAME Deutz Fahr, придобиването на най-елитната световна марка, произвеждаща специализирана техника за лозарството и производството на маслини е от изключително важно значение и цели да увеличи пазарите на компанията, както в Европа, така и в САЩ, Канада, Южна Америка и Австралия.

 

Gregoire SAS вече е под шапката на брандовете управлявани от групата SAME Deutz Fahr , но ще запази автономност в производствените процеси.

 


SAME Deutz Fahr е базирана в гр.Тревилио, Северна Италия. Това е един от световните лидери в производството на селскостопанска техника. Притежава марките SAME, Deutz-Fahr, Lamborghini ( трактори ) и Hürlimann. Произвежда трактори с мощност от 30 до 270 к.с. и зърнокомбайни с мощност от 120 до 450 к.с.

 

Оборотът на компанията за 2010 г. Ввъзлиза на 855 млн. EUR, а заетите в производството са над 2300 души.

 

 

© 2011 tractor.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug