Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

SAME Deutz Fahr в обща компания с руския производител на трактори Кировец

SAME Deutz Fahr в обща компания с руския производител на трактори Кировец

SAME Deutz-Fahr подписа важно споразумение за съвместно предприятие с руската компания Кировски тракторен Завод.

 

Производителят на популярните трактори Кировец е една от най-важните руски компании в областта на селскостопанското машиностроене.


Споразумението определя създаването на ново дружеството - SAME Deutz-Fahr KIROVETZ LIMITED с участието на 50% от всеки партньор, като оперативния щаб се намира в Санкт Петербург. Освен това, съвместното предприятие определя специфично сътрудничество в рамките на Русия между двете компании, основано на взаимна ексклузивна представителност на отделните брандове на компаниите.


Основната дейност на новата фирма ще е производство и сглобяване на трактори и комбайни с технологиите на SAME Deutz-Fahr технология, както и нови модели трактори произведени в Русия под марката DEUTZ-FAHR KIROVETZ.


"Ние сме изключително доволни от споразумението, подписано с Кировски Завод и вярваме, че това ще бъде добра възможност за развитие на нашите продукти в Русия. Индустриалното ноу-хау и търговска мощ на Кировския тракторен завод, заедно с усъвършенстваната ни технология, представляват основание за успеха на SAME Deutz-Fahr KIROVETZ LIMITED ", заяви, г-н Лодовико Бусолати, главен изпълнителен директор на SAME DEUTZ-FAHR.

 

 

За Same Deutz Fahr:
Базираната в Treviglio, Бергамо (Северна Италия), SAME Deutz-Fahr (SDF) група е един от водещите световни производители на трактори, комбайни, селскостопански машини и двигатели. SDF е собственик на марките DEUTZ-FAHR, LAMBORGHINI Trattori, LAMBORGHINI GREEN PRO, HÜRLIMANN и Gregoire. Тракториите варират от 23 до 270 конски сили, а комбайните от 100 до 395. През 2011 г. в SDF са заети около 2850 души, а  оборотът на компанията възлиза на € 1,115 милиона, а печалбата е € 62 млн. евро (EBIT).

За Кировски завод:
Кировски Завод АД е един от най- големите руски промишлени стопанства, занимаващи се с производство на машини. Основните дейности на фирмата обслужват сектори, включително металургията, селскостопански и строителни машини, машини за енергия, производството на машини и инструменти за обработка на детайли. Потребителите на продуктите на компанията са фирми и предприятия от аграрния и горския сектор, както и пътни, промишлени и строителни компании; фирми от  нефтената и газовата промишленост; ядрената енергетика; отбраната; горски и комунални услуги ; железопътния транспорт; корабостроене и мн.др.. През 2012 г. прогнозният приход Кировски завод е 450 милиона евро. Компанията има 6500 служители.

 

 

 

© 2013 Трактор.БГ. Позоваването на източник Трактор.БГ е задължително !

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug