Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

SAME добави два нови модела трактори към серията си Silver 3, оборудвани с CVT трансмисия

SAME добави два нови модела трактори към серията си Silver 3, оборудвани с CVT трансмисия

Трактор SAME Silver 3 Continuo

SAME добави два CVT модела към серията Silver 3. Това са моделите Silver 3 100 и 110 Continuo с мощност съответно 99 и 109 к.с. Новите трактори са универсални, идеални са както за работа на полето, така и в селскостопанския двор. Осигуряват висока степен на маневреност при нисък център на тежестта, превъзходна видимост и разбира се максимална ефективност и производителност. SAME представя конкурентно предимство при съотношение цена/производителност.

CVT скоростната кутия е разработена и произведена изключително от SDF, проектирана специално за трактори с мощност от 80 до 130 к.с. след множество тестови изпитания. Тракторите Silver 3 Continuo са в състояние да отговорят на всички съвременни земеделски нужди.

Двата модела са оборудвани с най-новия двигател DEUTZ 2012. Двигателят е 4 цилиндров, едновременно икономичен и надежден, осигуряващ необходимата мощност. Електронното управление на двигателя, турбокомпресор и интеркулера подпомагат истинския комфорт по време на работа.  В допълнение на това разхода на гориво е значително намален, при висок въртящ момент и допълнителна мощност. Резервоарът за гориво е с вместимост от 160 л, което осигурява по-малко прекъсвания за зареждане дори и в най-дългия работен ден. Двигателите DEUTZ 2012 са 100% съвместими с биодизел (B-100).

Съвременната променлива CVT трансмисия осигурява някои ключови предимства. Основното сред тях е разбира се лесното боравене с нея. Хидростатичният компонент играе минимална роля. Трансмисията на мощност от двигателя е на практика 100% механична, което означава, че максималната ефективност се постига без хидравлични загуби. Друг плюс е, че трактора може да постигне максимална мощност от 40 км/ч при ниски обороти от само 1800 об/мин. Това довежда до значителни ползи по отношение икономията на гориво.

Трансмисията е с три различни режима, които могат да бъдат избирани в зависимост от вида работа. Автоматичният режим е подходящ за 75% от работните операции. Специалният Take-off режим автоматично се избира при работа на ВОМ, а другият режим е ръчният.

PowerZero функцията позволява машината да стои неподвижно при наклонен терен без използването на спирачка, докато двигателя работи. Тракторът е оборудван и с нова електронна хидро-механична паркспирачка, която увеличава безопасността при всякакви условия.

Кабината е наистина просторна за този клас трактори. Постигната видимост е отлична и това е добра предпоставка за използване на челен товарач, например. SAME постига и максимална маневреност при радиус на завой от само 3,55 м. Всичкио това прави тракторите наистина универсални.

 

© Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug