Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Само 3 фирми представиха трактори на Есенния панаир в Пловдив

Само 3 фирми представиха трактори на Есенния панаир в Пловдив

снимка: www.tractor.bg

Само 3 фирми представиха трактори на Есенния технически панаир в Пловдив, който приключи преди дни.  Заради традиционно силното специализирано изложение за селско стопанство АГРА , което ежегодно се провежда през февруари, то на Есенния панаир имаше представени само 3 марки трактори.

Представените марки бяха: Kioti , Ferrari и Massey Ferguson.  За първите 2 марки, обяснението за участието на Техническия панаир бе фактът, че фирмите им вносители са базирани в Пловдив. Три трактора Maasey Ferguson на Старозагорската фирма "Фермер 2000" пък бяха представени съвместно с щанда на строителната техника SANY, на която е вносител "Платинум Констръкшън" ЕАД - София. Фирмата е създадена преди 2 месеца от собствениците на Фермер 2000 с изцяло специализирано направление в областта на строителната техника, като е представител за България на Китайския гигант SANY Industry.


Близо 4% от посетителите на есенния панаир в Пловдив са го посетили заради строителна техника и дейности в строителството, сочат данни на „Алфа Рисърч”. 64.3% от анкетираните твърдят, че новостите са повлияли на решението им да посетят 64-ия Международен технически панаир, а най-висока оценка получава  оформлението на изложбените площи.


Екип на Българският интернет портал за строителна техника - Багер.БГ , посети изложението, като снимки на щандовете със строителна и транспортна техника можете да видите тук.


Традиционно с най-големи изложбени щандове бяха представени фирмите Евромаркет груп и Киров АД. Най-красиво оформени обаче бяха щандовете на фирмите Иновекс и Елтрак. Иновекс е вносител за България на строителната техника New Holland, а Елтрак държи търговията със световната марка Caterpillar. С внушителен щанд и множество чуждестранни гости бе щанда на Платиниум Констръкшън, които са официален вносител на китайския гигант SANY. В непосредствена близост до тях бяха изложени още няколко щанда с представена единствено строителна и транспортна техника от Китай.


По време на техническия панаир в Пловдив със сравнително малко машини бе представен вносителят на Bobcat - Булавто, както и вносителят на Atlas Copco - Карнес.С постоянна демонстрация на багери JCB пък привличаха от щанда на Терра-България. Багерите "танцуваха" под звуците на валс, докато в кабините майсторски ги управляваха двама представители на JCB - Англия.


вижте:

снимки на всички щандове със строителна техника

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug