Сатнет Карлово разшири гамата компактни трактори LS с новата серия R (ВИДЕО)

Сатнет Карлово разшири гамата компактни трактори LS с новата серия R (ВИДЕО)

С влизането на престижната корейска марка трактори LS R на българския пазар, фермерите вече могат да се сдобият с нови и високотехнологични машини, на цени конкурентни дори на руските трактори.  LS е на българския пазар от лятото на 2013 г., представена от фирма Сатнет – Карлово.

 

Една от най-търсените серии трактори LS е новата R-серия

Тракторите от тази серия са ценово икономични, и представляват компактни трактори с голяма мощност и функции да извършват разнообразни селскостопански задачи с лекота.

Конкретно модела, който представяме е с мощност 60 к.с. и задвижване 4X4. Компактният му дизайн е отлично пригоден за работа в овощни градини, лозя, градинарство, комунални услуги, хоби фарминг, както и в малки и средни земеделски стопанства. Моделът се предлага без кабина. Произвежда се с фабричен челен товарач, който е отличен за работа в животновъдни ферми.

 


ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:

 

Мощният двигател и компактният дизайн позволяват на трактора да извършва тежки товарни работи и в същото време да минава през достатъчно малки пространства във фермите. Модерният дизайн пък предразполага към много добра видимост от страна на оператора. Освен предните фарове, са добавени и два задни за по-добър контрол при нощна работа.

 

Дизайнът на трактора е не само съобразен със съвременните тенденции, но също така е иновативен и практичен. Дължината на трактора е 3,40м., а ширината 1,40м. Височината му до върха на ролбара, който има опция да се сгъва е 2,40м, а масата му е 1700 кг.

 

Фабрично тракторът се предлага с 4 броя тежести с опция да се добавят още при нужда.

 

Двигател:

Двигателят при този трактор е с лесен достъп, като предният капак се отваря изключително лесно с едно докосване. Агрегатът е 4 цилиндров, дизелов, Мицубиши. Има обем 2500 куб.см., а впръскването е с индиректен инжекцион. Охлаждането е водно, а мощността 60 к.с. при 2600 об./мин.

 

Изключително ниските нива на шум от под 81децибела и ниските нива на вибрации, позволяват на тракториста да работи комфортно, дори при много дълъг работен ден. Двигателят отговаря на най-високите еко-нормите Tier4 и е изключително икономичен.

 

Резервоарът за гориво при този модел е 40 л. , което гарантира по-дълга работа в полето с едно зареждане.

 

Трансмисия и кормилно управление:

 

Дизайнът на трактора е също така съобразен с комфорта на оператора. Удобната кожена седалка е хидравлична с няколко степени на регулиране. Местотположението на всички лостове и инструменти е подбрано за максимално удобство и практичност.

 

Този трактор е оборудван със скоростна кутия със синхронизирано превключване. Скоростите при основния модел са 16 предни и 16 задни. Като опция, тракторът може да се поръча и с Крийпър, при което скоростите напред стават 32. Крийпърът се използва за приложения, които изискват изключително бавни скорости.

 

Съединителят в тази серия трактори е многодисков, в маслена баня. Реверсът на трактора се управлява изключително лесно с малко лостче вляво от волана. Тракторът има също така хидростатично кормилно управление, а воланът може да се регулира по височина.

Дизайнерите на модела са постигнали допълнително по-голям ъгъл на завиване, което от своя страна намалява радиуса, осигурявайки отлична маневреност, подходяща при работа в тесни пространства и ферми.

Важно за този трактор е и да се отбележи, че предният мост е водо и ръждоустойчив.


Хидравлична система и BOM:

 

Хидравличната система при този модел е с 2 независими хидравлични помпи, което гарантира безпроблемното прикачване и работа с по-енергоемък инвентар .

 

Капацитетът на помпите е 46,6 л/мин., като от тях 31 л. са за навесната система, а останалите за хидравличното управление.

 

Навесната система е триточкова с товарен капацитет от 1252 кг. Тя е с хидравлично управление и контрол на позицията от кабината на трактора. Фабрично, тракторът също така има изведени 2 двойки хидравлични клапи за различни комерсиални приложения и инвентар.

 

Силоотводният вал на трактора е независим, с мокър съединител и се характеризира с 3 степени от 540,750 и 1000 оборота в минута. Управлява се от бутон, разположен ергономично при оператора на трактора.

 

Новата R серия трактори LS е налична за огледи в базата на фирма Сатнет в град Карлово. Фирмата предлага специални ценови оферти и финансиране за закупуването на нов трактор.

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Tрактор.БГ е задължително!