Новите LS трактори на Сатнет са най-добрият избор за теб

Фирмата беше един от най-големите изложители на Агра 2020, а представените модели отговарят на новите екоизисквания

  • 27.09.2022 9:01
  • 269
  • 0
  • Новини
Новите LS трактори на Сатнет са най-добрият избор за теб

Синьото на LS тракторите буквално заля посетителите на щанда на ексклузивните им представители у нас – Сатнет, по време на аграрното изложение Агра 2020.

 

Уникалност, здравина и широк спектър от възможности откроява машините и специално подбрания инвентар на Сатнет. 

 

 

Управителят на фирмата, Димитър Вангелов, сподели пред Агри.БГ последните данни от пазарното развитие на LS тракторите на Сатнет у нас.

 

Димитър Вангелов: "Статистиката на Министерството на земеделието за регистрирани колесни трактори в България през 2019 г. показва, че марката LS е абсолютен лидер на пазара на трактори под 70 к. с. – компактните трактори.

 

Разни индийски, японски, китайски и други марки, които се представят в България, всичките заедно не са продали толкова трактори, колкото ние.

 

Това е едно доказателство, че сме си свършили работата добре, че нашите клиенти са доволни и че сме избрали правилната марка трактори – надежден и достъпен трактор за българските земеделци."


 

Сатнет е в крак с европейските изисквания за еконорми при колесните трактори.

 

Става дума за стандарта Евро 5, който влиза в сила от догодина. Ето защо 2020 г. е особено важна както за производителите и вносителите на техника, така и за фермерите, които трябва да направят най-добрия избор при закупуването на трактор.

 

Димитър Вангелов: "Повечето производители сменят моделите си през тази година. Така и LS влиза с нови модели, цели нови серии. Това са сериите: МТ2, МТ3, МТ1, МТ5, като много от техните възли и детайли са заимствани от старите модели и са надградени, като има сменен дизайн, има доста подобрения, двигателите на всичките трактори са нови и отговарят на новите изисквания за вредни емисии."

 

Новият трактор LS от серията МТ1 – ценово икономичен и субкомпактен.

 

Моделът, който бе представен на Агра 2020, е с мощност 25 к.с., с модерен и удобен дизайн за по-добра видимост на оператора и компактна форма, подходяща за тесни пространства. Отлично пригоден е за работа в градинарство, комунални услуги, хоби фарминг, както и в малки земеделски стопанства. 

 

LS тракторът MT5 – моделът на бъдещето

 

Другият LS модел, представен на Агра 2020, е от серията МТ5 със 75 к.с.

 

Моделът се откроява с висока производителност, ниска консумация на гориво и с отлична маневреност, което го прави подходящ за работа както в земеделските стопанства, така и в животновъдните ферми. И тук изключителният дизайн осигурява максимална видимост за водача при работа с челен товарач.

 

Големият XP със 101 к.с. – мощност, сила и удобство

 

Атракцията на аграрното изложение беше най-големият представител на марката LS – тракторът от серията ХР със 101 к.с. Освен мощност, сила и икономичност, той притежава и предимства като обезшумена кабина, джойстик управление, пневматична седалка, завъртаща се на 20°, допълнителни 8 фара за по-добра видимост нощем и ред иновации в духа на LS тракторите.

 

А през септември очакваме още изненади от Сатнет.

 

Димитър Вангелов: "Нашите клиенти могат да очакват през септември месец да пристигнат другите представители на другите две серии, в средния мощностен диапазон – от 36 к.с. до 83 к.с. Това са представителите на МТ2 и МТ3. Тракторите бяха представени тази година в Германия на изложението в Хановер – Агритехника, и през септември вече ще бъдат достъпни и на нашия пазар.

 

Цените са конкурентни, моделите са изключително атрактивни, аз лично ги харесах."

 

Специалните оферти на Сатнет за теб

 

Димитър Вангелов: "Имаме специални предложения за нашите клиенти за втори трактор, за инвентар – все неща, които биха им били нужни тази година. Правим изключително големи отстъпки, за да можем и ние да сме съпричастни към техните ниски добиви от миналата година и да им бъдем в помощ, за да бъде 2020 г. по-добра за тях."


 

През 2020 г. Сатнет ще преобърне земята за теб!

 

Вижте още от Сатнет във видеото.

 

Свържете се с фирма Сатнет на телефон 0888 44 44 99 или в интернет на www.lstractor.bg.