Сатнет продаде над 200 трактора с марката LS през тази година

Компанията е лидер в продажбата на селскостопанска техника

Сатнет продаде над 200 трактора с марката LS през тази година
През 2017 г. фирма Сатнет, лидер в продажбата на селскостопански машини, отчете над 200 продадени трактора с марката LS. Това стана ясно по време на конференция, която се проведе на 16 декември в Карлово.
 
 
Официален гост на събитието бе г-н Ян Ким, най-високо поставения представител на южнокорейския производител LS, посещавал някога Европа. Форумът бе подкрепен още и от общинската управа на Карлово.
 
 
На срещата присъстваха дилърите за Югоизточна Европа - Косово, Кипър, Гърция, Молдова, Румъния и Сърбия. В рамките на събитието бяха дискутирани въпросите относно сервизното обслужване. Стана ясно още, че през пролетта на 2018 г. ще бъде изнесено обучение от LS Груп в базата на Сатнет в Карлово.
 
 
LS Груп е най-големият износител от Южна Корея, който продава машините си в над 47 страни в света. Марката вече се произвежда в Китай и Бразилия. Тракторите с марката LS се отличават със стабилно шаси и елегантен дизайн. Високото качество и изключително добрата цена правят тези трактори с най-голям потенциал и резерв за продажби в страната, особено след приключване на програмния период по европейско финансиране.

 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!

Добави коментар