Сатнет става официален вносител на тракторите LS за България

Сатнет става официален вносител на тракторите LS за България

 

Сатнет ООД - Карлово стана официален вносител за България на престижната марка корейски трактори - LS.

 

Договорът за търговското представителство бе подписан в офиса на фирмата в Карлово, като вече са внесени първите бройки трактори с мощност 90 к.с., а през следващите 2 месеца ще пристигнат и моделите от всички серии.

 

Новата гама трактори LS, които влизат на българския пазар за земеделска техника покриват мощностния диапазон от 23 до 100 к.с. Те включват модели без и със кабина, както и специализирани лозаро-овощарски трактори, а също и трактори с челни товарачи, предназначени за работа в животновъдните ферми.


Тракторите LS включват 4 серии :

LS J - серия - компактни трактори със задвижване 4х4, челен товарач, двигател Mitsubishi Tier 4

LS G - серия - компактни трактори, подходящи за малки и средни стопанства, 4х4, челен товарач, двигател Mitsubishi Tier 4

LS R - серия - премиум компактни трактори, 4х4, челен товарач, електронна стабилизация, 4 цилиндрови двигатели Mitsubishi

LS U - серия - универсални трактори с кабина или без кабина, 4 цилиндрови дизелови двигатели Mitsubishi Tier 4 Interim; ВОМ : 540/750/1000 ; капацитет на навесната система до 2205 кг.

LS Plus - серия - универсални трактори с кабина, мощност 80-100 к.с., 4х4, двигател FPT + EGR система; DeLuxe кабина; капацитет на навеса: до 3056 кг. ; 6 хидравлични извода на навеса; Автоматична система за нивелиране на трактора и прикачния инвентар.

 

Тракторите LS се произвеждат от холдинга LS Mitron, който е една от най-големите стопански структури в Южна Корея с разнообразна икономическа дейност и производствена дейност. Производството им стартира още през 1977-а година, като част от LG Group, в партньорство с Fiat. Производството на трактори се отделя от Световният бранд LG през 2003-а година,когато стартира новата марка за трактори - LS.  Тракторите LS  имат изградена дистрибуторска мрежа в над 40 държави в САЩ, Европа, Китай, Латинска Америка и Азия.

 

"Започваме да внасяме престижната корейска марка трактори LS, тъй като това са трактори, които покриват нуждите на българските земеделски производители и животновъди с малки и средни по размер стопанства. Ценовата листа за тези нови модели трактори, която ще обявим скоро, на практика е без конкуренция.", заяви пред Трактор.БГ Димитър Вангелов, Управител на фирма Сатнет. Според него цените на новите трактори LS ще дадат възможност на фермерите да обновят своя остарял машинно-тракторен парк, тъй като за първи път на българския пазар за селскостопанска техника, влизат модерни трактори на по-ниски цени от тези на руските модели трактори.

 

"Силно конкурентните цени на тракторите LS са само едно от техните предимства. Това са трактори, които използват двигатели Mitsubishi, IVECO, FPT ( Fiat Power Train - ползвани при CNH, New Holland, CASE IH), електроника на BOSCH, а освен това са пълни с екстри и дават едно наистина многофункционално и комфортно управление от страна на оператора.", категоричен е още Димитър Вангелов от Сатнет и добавя, че още със самият старт на вноса на тракторите LS, ще бъдат доставени и сериозни наличности от всички необходими резервни части с цел осъществяването на бърз сервиз и обслужване.

 

През последните години фирма Сатнет ООД - Карлово, се утвърди като един от най-надеждните доставчици на нови и употребявани японски трактори. Фирмата е официален вносител за България на японските трактори ISEKI, както и на богата гама прикачен инвентар за малогабаритни и среден клас трактори. В сервизната база на Сатнет, екип от специалисти извършва всички сервизни дейности и поддръжка на продадените трактори, а богатата обезпеченост с резервни части гарантира кратки срокове за извършване на сервизните дейности.

 

Повече информация за новите трактори LS , можете да получите на : 0888 666 000 ; www.satnet-kubota.tractor.bg