СД Драганови представи на БАТА Агро богата гама шредери и пневматична техника Zanon

СД Драганови представи на БАТА Агро богата гама шредери и пневматична техника Zanon

Пловдивската фирма СД Петко и Иван Драганови взе участие в селскостопанското изложение БАТА Агро в Стара Загора, където освен познатите на фермерите трактори Kioti и Foton представи и италианската фирма Zanon. За продуктовата гама Zanon, предимствата на италианските машини и предлагането им на българския пазара Трактор.БГ разговаря със Симон Гуидо Риналдин (Simon Guido Rinaldin), регионален мениджър по продажбите:

Г-н Риналдин, представете накратко дейността на Zanon.

Zanon, Италия е един от водещите производители в Европа на шредери, раздробители и косачки. Специализирани сме и в производството на пневматична техника за селскосто стопанство.

Каква гама машини предлагате на българския пазар?

Предлагаме шредери за малки, компактни до големи трактори. Нашите машини са подходящи за компактни трактори от 15, 20, 50 к.с. до големи трактори от 150 к.с. Освен това на българския пазар вече има и разнообразна пневматична техника за подрязване на лозята и овощните градини като ножици и триони. Предлагаме и  компресори.

Какви са основните предимства на машините Zanon?

На първо място поставям стабилната конструкция. Машините са много стабилни, въпреки компактния си размер. Друга важна черта е, че една и съща машина може да се използва за разнообразни приложения. Разбира се, ние имаме богат асортимент от машини като размер и дължина, и всеки може да избере най-подходящия модел според стопанството и нуждите си. Съотношението между качество и цена е важно мерило не само в България, но и във всички страни, така че това е другото наше предимство.

В какви срокове става доставката на продукти Zanon при заявка от България?

Ние държим на склад машини в нашата фабрика в Италия, така че можем да осигурим много бърза доставка. Когато се появи клиент, за една, максимум за две седмици той може да получи машината готова за работа на полето.

А как е решен въпросът с резервните части?

За удобство на клиентите някои резервни части складираме тук в базата на СД Драганови. А като производител, разбира се, разполагаме с голям склад с резервни части в Италия. Доставката до тук става в рамките на една седмица.

От колко време сте на българския пазар и познават ли вече нашите земеделци марката Zanon?

Ние работим с Драганови вече три години. Действително в началото марката не беше позната сред българските фермери, но това вече не е така. За това свидетелстват и продажбите през последната година, които осъществяваме в различни райони на страната.

Как оценявате партньорството си със СД Драганови?

В лицето на Драганови виждаме много сериозен и професионален партньор. Заедно  работим много добре и се надяваме в бъдеще да продължим тенденцията от последните години на разрастване на предлаганата гама продукти Zanon на българския пазар .

 



© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Tрактор.БГ е задължително!