Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

СД Драганови пускат нови трактори Antonio Carraro на промо цени

СД Драганови пускат нови трактори Antonio Carraro на промо цени

СД Драганови пуска нов супер компактен трактор от марката Antonio Carraro - TIGRE 4000. Тракторът е оборудван с 3-цилиндров дизелов двигател Yanmar, с мощност 31 к.с. Моделът е изключително добре оценен в средиземноморските и северните европейски страни. Той  впечатлява със своята здравина и надеждност. Необичайно малките размери на трактора го правят подходящ, както за хоби земеделските стопани, така и за професионална употреба.

 

 

Оливер Стам, главен мениджър на тракторите ANTONIO CARRARO за Централна и Северна Европа и за Северна Америка заяви: „Тракторите от серията TIGRE 4000 се отличават от други трактори в тази категория по своя дизайн, мощност, устойчивост, надеждност, голямата стабилност по време на работа, и разбира се гарантирането на пълна безопасност за оператора, което е основен приоритет за ANTONIO CARRARO.

От особено значение, което е не по-малко важно са отзивите на клиентите, в допълнение към всички други предимства, които трябва да се отбележат, като например, колко удобен, изключително здрав и пъргав е трактора.

 

 

Много фермери избират да използват тракторите TIGRE 4000 за косенето на склонове и хълмисти местности, както и ползването му от малките земеделски стопани, за работа в лозя и овощни градини. Най разпространената комбинация е от трактор TIGRE 4000 оборудвани с мулчер.

Машината работи перфектно във всички видове овощни насаждения, както и в лозови масиви. По отношение на размери, диапазон на мощност и цена – то TIGRE 400 е наистина професионален трактор, много по-професионален, отколкото може да изглежда всеки друг трактор от неговия клас.

 

От официалния вносител на марката за България СД ДРАГАНОВИ предлагат  трактора на специална промо цена - 29600 лв. с ДДС.

 

Допълнителна информация за машините и моделите предлагани от СД Драганови, може да видите тук: www.draganovi.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug