СД ДРАГАНОВИ пусна в експлоатация най-новата високопроизводителна американска машина за бране на плодове

СД ДРАГАНОВИ пусна в експлоатация най-новата високопроизводителна американска машина за бране на плодове
Вносителят на водещата американска компания СОЕ – фирма СД ДРАГАНОВИ, пусна в експлоатация най-новата високопроизводителна машина предназначена за бране на овощни дръвчета като: череши, вишни, сливи, орехи, кестени и др. 
 
 
За да задоволи напълно нуждите на своите клиенти, тази година СД ДРАГАНОВИ разшири своето портфолио, като представи премиерната машина за бране на плодове СОЕ, която няма аналог на българския пазар и предизвиква интерес с голямата си функционалност и възможности, сред които е високата и производителност при бране на реколта от 120 дка на ден
 
 
Американската компания СОЕ не е имала износ на машини за европейския пазар до този момент. Първата машина за бране на плодове СОЕ е внесена и продадена в Испания, а сега за първи път в България фирма СД ДРАГАНОВИ може да я предложи и на българските земеделски производители. 
 
 
Първата двойка машини за бране на плодове от този тип вече работи край град Пловдив, като се справя отлично с обирането на реколтата от овощните дръвчета череши и сливи. 
 
 
Машината представлява двойка машини С7 и L2 които функционират съвместно, като едната машина е друсаща, а другата машина играе ролята на колектор (съберач). Двете машини се захранват от двигател на John Deere с мощност 71 к.с. , които задвижват хидромотори на трите колела. 
 
 
Този тип машини са изцяло модифицирани и ще намират все по-голямо приложение на българския пазар, поради липсата на работна ръка.
 
Повече техническа информация относно машините може да получите на сайта: www.draganovi.bg
 

© 2017 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!

Добави коментар