СД ДРАГАНОВИ ще представи много атрактивна и иновативна техника на изложението БАТА АГРО 2018

  • 17.09.2022 21:33
  • 454
  • 0
  • Новини
СД ДРАГАНОВИ ще представи много атрактивна и иновативна техника на изложението БАТА АГРО 2018
Основен акцент на щанда на СД ДРАГАНОВИ на специализираното селскостопанско изложение БАТА АГРО 2018, ще бъдат разсадопосадачните машини FEDELE, които са необходим помощник в масовото засаждане на редица растителни култури и са предназначени да задоволят изискванията за производителност на земеделските производители, като от няколко години бележат отличен прием на Българския пазар.
 
Италианската компания FACMA, чийто официален представител за България е фирма „СД ДРАГАНОВИ”, ще представи най-новите си продукти в сегмента на машините, занимаващи се с пълния процес на прибиране на реколтата на черупкови продукти като: лешници, бадеми, орехи, кестени и други.
 
 
FACMA предлага системи за сушене, както и машини за подбор и съхранение на продуктите, които могат да бъдат стандартни или персонализирани, в съответствие с изискванията на клиента, осигурявайки редица икономически предимства като, по-голям капацитет на работа и по-ниски оперативни разходи.
 
Изборът на подходящ трактор за своето стопанство посетителите ще направят измежду утвърдените марки ANTONIO CARRAROKIOTI и FOTON, които са официално представлявани на българския пазар от фирма СД ДРАГАНОВИ. Ще бъдат представени най-новите модели от богатото портфолио на предлаганите трактори.  
 
Възможностите за избор на иновативна техника не се спират до тук. Посетителите ще видят още богата гама от техника и инвентар за обработване на лозови и овощни насаждения на водещи компании като ZANON, ORIZZONTI и други. 
 
Екипът на СД ДРАГАНОВИ е готов да задоволи желанията и потребностите на своите бъдещи и настоящи клиенти, предлагайки перфектният избор на техника отговаряща на всички изисквания за прецизно земеделие.
 
 
Повече информация за предлаганите машини от портфолиото на фирма СД ДРАГАНОВИ, може да получите на телефон 0888 219 864 или в интернет на адрес: www.draganovi.bg
 
Очакваме ви на щанда на фирма СД ДРАГАНОВИ от 15 до 18 май 2018 г. Ще ви предложим професионални решения за селскостопанска техника с атрактивни ценови оферти.
Добави коментар