СД Драганови стана дистрибутор на италианските челни товарачи Multione (ВИДЕО)

СД Драганови стана дистрибутор на италианските челни товарачи Multione (ВИДЕО)

СД Драганови стана дистрибутор за България на специализираните многофункционални челни товарачи Multione – Италия. Компанията CFS Multione е с 30-годишен опит в областта на селскостопанския пазар. Занимава се с производство и търговия на многофункционални мини челни товарачи, които могат да се използват за превозни средства в сферата на селското стопанство, озеленяване, строителни пазари, поддръжка на пътища и други.

Възможностите за избор са между 6 серии – M , S , SL, SL800, GT, GT900.

M Series – Мощен и универсален. Лека експлоатация, висока устойчивост, достига нисък център на тежестта;

M14D, M28D, MK, MZ – Подходящи за малки площадки, лесни за управление, нулев радиус на завоя, хидростатична трансмисия;

S500 Series – Компактен, високопроизводителен, иновационен - машината изисквана от всички клиенти, които търсят надеждност и гъвкавост;

S520D, S525DХидростатична трансмисия, висока устойчивост;


S600 Series
– Надежден и безкомпромисен; компактен подходящ за градинари, животновъди, малки строителни предприемачи и други;

S630 - Дизелов двигател, 3 цилиндъра, с водно охлаждане.


SL800 Series
- Дизайн, технология и надеждност. Машината без компромиси.

SL835DT, SL840DT, SL840DTO –с телескопична стрела, 11 функионален джойстик и 3-ри цилиндрови дизелови двигател, защитна кабина.


GT900 Series -
висока производителност и агресивен външен вид; с 4-цилиндров дизелов двигател, хидравлична трансмисия, динамична система за заключване.



Днес компанията е разположена на 65000 кв.м, и разпространява продуктите си в Европа, Америка, Австралия чрез мрежа от дистрибутори и дилъри, които работят в тясно сътрудничество. За да бъде конкурентноспособна в бързо променящият се пазар, компанията винаги поставя удовлетвореността на клиентите в центъра на стратегията за растеж и непрекъснато подобряване на качеството и ефективността на предлаганите услуги.

Работата със специализираните многофункционални мини челни товарачи Multione е лесна и спестяват време, усилия и пари.

По време на изложението АГРА 2014 (от 4 до 8 март) от СД Драганови ще представят за първи път мини челните товарачи на Multione. В рамките на изложението от фирмата ще предложат на българските фермери изгодни ценови предложения, отстъпки и възможности за безлихвено кредитиране на италианските товарачи.