СД Стойчеви демонстрира селскостопанска техника Zetor, UNIA и Great Plains

СД Стойчеви демонстрира селскостопанска техника Zetor, UNIA и Great Plains

Две полеви демонстрации на селскостопанска техника Zetor, UNIA и Great Plains направи добричката фирма СД „Стойчеви” в землището на варненското село Новаково.

На демонстрациите, които продължиха в рамките на два дни, фермери от региона имаха възможност да се запознаят с пълната гама американска почвообработваща техника –  системи за вертикална обработка на почвата и сеялки за директна сеитба Great Plains, която се предлага на българския пазар.

Беше показана и пълната гама почвообработваща техника на полския производител UNIA – нови, както и вече утвърдени машини. Демонстирани бяха и вече познатите на българския пазар чешки трактори Zetor Proxima 85, Zetor Proxima Power 105, Zetor Forterra 125.

Най-голям интерес от страна на фермерите предизвика дисковият агрегат UNIA Mars TXXL, който е нов за българския пазар. Особен беше и интересът към тороразпръскващото ремаркe UNIA Tytan 10, което е много подходящо за животновъдните стопанства.

На демонстрацията край Новаково земеделците имаха възможност да видят в действие и употребявани трактори New Holland и Fendt.

Очаквайте видео репортаж от демонстрацията!!!

Вижте ГАЛЕРИЯ от презентацията

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Tрактор.БГ е задължително!