Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

СД Стойчеви демонстрира селскостопанска техника Zetor, UNIA и Great Plains

СД Стойчеви демонстрира селскостопанска техника Zetor, UNIA и Great Plains

снимка: www.tractor.bg

Две полеви демонстрации на селскостопанска техника Zetor, UNIA и Great Plains направи добричката фирма СД „Стойчеви” в землището на варненското село Новаково.

На демонстрациите, които продължиха в рамките на два дни, фермери от региона имаха възможност да се запознаят с пълната гама американска почвообработваща техника –  системи за вертикална обработка на почвата и сеялки за директна сеитба Great Plains, която се предлага на българския пазар.

Беше показана и пълната гама почвообработваща техника на полския производител UNIA – нови, както и вече утвърдени машини. Демонстирани бяха и вече познатите на българския пазар чешки трактори Zetor Proxima 85, Zetor Proxima Power 105, Zetor Forterra 125.

Най-голям интерес от страна на фермерите предизвика дисковият агрегат UNIA Mars TXXL, който е нов за българския пазар. Особен беше и интересът към тороразпръскващото ремаркe UNIA Tytan 10, което е много подходящо за животновъдните стопанства.

На демонстрацията край Новаково земеделците имаха възможност да видят в действие и употребявани трактори New Holland и Fendt.

Очаквайте видео репортаж от демонстрацията!!!

Вижте ГАЛЕРИЯ от презентацията

© 2010 Всички права запазени. Позоваването на източник Tрактор.БГ е задължително!

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug