Селскостопанска техника втора ръка - какво трябва да знаете?

Селскостопанска техника втора ръка - какво трябва да знаете?

Инвестирането в обновяването на селскостопанския парк може да се окаже тежка задача, особено когато не сме планирали този финансов разход своевременно. Поради това е важно да бъдем гъвкави по отношение на избора на машини. Един от начините да постигнем това е като не залагаме във всеки случай на чисто нова техника.

 

Съвременният пазар предлага разнообразие от оборудване втора употреба. Макар и употребявано, то може да е запазено и да служи вярно на земеделския производител в продължение на години. Тук важно условие са адекватните грижи и доброто сервизно обслужване.

 

Преди да пристъпите към закупуване на техника втора ръка, посъветвайте се с техник за основните недостатъци, които може една такава машина да крие. А предимствата определено са няколко:

 

●        Спестяване на средства;

 

●        Възможност за изпробване на приложенията и ефикасността, преди пристъпване към закупуване на чисто нова;

 

●        Тестване на ползите от наличието на такова оборудване в агропарка.

 

Какво трябва да знаете за резервните части

 

За да не бъде прекъсван работният процес, при избора на трактор, сеялка и т.н. за фермата, важно е да се ръководите от възможността за тяхното сервизно обслужване. Наличието на резервни части е ключово за по-ползотворното инвестиране и извличане на максимума от направеното вложение.

 

 

По-старите модели в агропарка може да се сблъскат с проблем – липса на резервни части, тъй като вече не се произвеждат или на пазара преобладават обновените версии. В същото време цената им ще е далеч по-ниска от тази на съвременните модели за селското стопанство.

 

Разгледайте и купете

 

В Tractor.bg ще откриете много оферти за втора употреба инвентар за фермата. Използвайте посочените контакти, за да получите допълнителна информация за тях и актуална цена.

 


Публикувайте оферти и развийте бизнеса си

 

Не е тайна, че онлайн търговията набира все по-голяма популярност в последните години. Не се колебайте и още сега отделете 2-3 минути, за да се регистрирате в Tractor.bg.