Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Селскостопанско изложение АГРА 2011, Пловдив - ден 2 - ВИДЕО

Селскостопанско изложение АГРА 2011, Пловдив - ден 2 - ВИДЕО

tractor.bg

АГРА 2011 - ден 2 - ВИДЕО

 

Престижното селскостопанско международно изложение АГРА 2011 събра десетки хиляди посетители. В момента всички палати в панаирното градче са препълнени с хора. Организаторите отчетоха, че с 3о% повече са наетите изложбени площи  в сравнение с миналото издание.

Българските фирми са увеличили размера на своите експозиции с 47%, а откритите площи, ангажирани от тях, са двойно по-големи от миналата година. Доказателство за големия интерес към „Агра“ е фактът, че участват фирми от Европа, САЩ и Азия.

Голям интерес се наблюдава към щандовете на дилърите и вносителите на земеделска техника, произведена от големите световни концерни. Фермерите имат възможност да влизат в тракторите да изпитват тяхната функционалност и да подбират най-удобния прикачен инвентар. Панаирната площ пред палатите 6 и 3 е изпълнена с тежките селскостопански машини.

 

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug