Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Seppi M представи качествена надробителна техника на Агритехника 2013 (ВИДЕО)

Seppi M представи качествена надробителна техника на Агритехника 2013 (ВИДЕО)

горски надробител Seppi M

Италианската компания Seppi M има 75-годишна история и се е специализирала в производството на раздробителна техника за селското и горското стопанство и ландшафтното строителство. На българския пазар фирмата се представлява от Варекс ООД.
 
Seppi M се позиционира на пазара предимно с надробителна техника - надробители за различни видове терени – полски, горски, камъни, дървени трупи. За тези цели имаме много широко портфолио от машини, каза пред Трактор.БГ Лоренц Сепи, Президент на Seppi M.

Най-разпространени в България са т.нар горски надробители. Те са отличен помощник при разработване на пустеещи земи, както и при почистване на мери, пасища, стърнища, горски терени.

На Агритехника 2013 италианският производител показа най-новите модели горски надробители Seppi M - машини, подходящи предимно за  преустройване на запустели и необработвани дълго време земи с цел отглеждане на култури като царевица, слънчоглед и пшеница.

Портфолиото на Seppi M включва още разнообразни машини, които Варекс ООД предлага и на българския пазар – различни видове мулчери с диаметър на надробяване от 3 до 11 см., машини за изкореняване на корени, за надробяване на камъни и прокопаване на горски просеки, които намират отлично приложение в България.

Основното предимство на надробителната техника Seppi M е гатрантираната здравина на всяка една машина. Компанията прави сериозни инвестиции в иновации и проучвания за подобряване на качествата на предлаганата техника. Всички работни органи се изработват от качествени метали. Правят се покрития и от волфрамови сплави, посочи Явор Хранов, Специалист продажби, Варекс ООД

Повече подробности за технически характеристики на машините от портфолиото на Seppi M можете да научите от Варекс ООД.

Варекс ООД
02 9309970
varex@varex.bg
http://www.varex.bg

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug