Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

Sfoggia показа революционна пневматична сеялка Elektro (ВИДЕО)

 Sfoggia показа революционна пневматична сеялка Elektro (ВИДЕО)

Пневматична сеялка Sfoggia

Италианският производител на сеялки и култиватори Sfoggia има 40-годишна традиция в производството им. Компанията обработва земя и изпробва всяка една от машините преди да ги предложи на пазара. В България Sfoggia има успешно партньорство с фирма ЕТ Статев. Портфолиото на Sfoggia включва основно сеялки за пролетни и есенни култури, също така окопни култиватори и машини за зеленчуци.

За 2014 г. Sfoggia представи нова пневматична сеялка за окопни култури Elektro на изложението Агритехника в Германия. Това е една революционна машина, коментира мениджърът Мария-Тереза Сфоджия.

Едно от най-важните неща е това, че тя има електрозадвижване отделно на всеки сеитбен агрегат. Електронно се задвижват торовият, както и микрогранулактният апарат. Чрез това електрическо задвижване имаме възможност да използваме дори и ISO Вus система, както и GPS водене на всеки отделен ред.

Едно е предимствата на сеялката Elektro е, че тя работи при скорост от минимум 15 км/час.

Второто предимство е ,че може да се тори по време на сеитба с много големи торови норми и в същото време се постига много голяма точност благодарение на електрическото задвижване.

На трето място е комфорта на клиента – това че всяка една настройка може да се направи от кабината на трактора, чрез тъч скрийн монитор. Може да регулира работната скорост, броя на семената и торовата норма на декар.

8-редовата машина има междуредово разстояние 70 -75 см, а в същото време транспортната й ширина е само 3 метра, като сгъването става телескопично от кабината.

От ЕТ Статев посочват, че приизбора си на сеялки за пролетни култури, разчитат на Sfoggia заради традициите в производството, както и опита им с машините преди да излязат на пазара.

Подробна информация за пълното портфолио на сеялките и почвообработващите машини Sfoggia на българския пазар можете да получите от официалния вносител ЕТ Статев.

ЕТ Статев:
9300 Добрич, ул. Ангел Стоянов 8
+359 58 603296
firma.statev@abv.bg
http://statev.info

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug