Щастието да обработваш земята с най-добрите машини, предлагани от Ири Трейд

Щастието да обработваш земята с най-добрите машини, предлагани от Ири Трейд
Удовлетвореността на земеделските стопани от работата на машините, с които произвеждат храната ни е съществена. Българската компания Ири Трейд, официален вносител на безапелационния лидер  в селскостопанската техника Deutz-Fahr, акцентира на това и представи на тазгодишното издание на изложението БАТА АГРО кампанията си Don`t worry, buy happy (Живей без грижи, купувай щастливо).   
 
„Нашата цел е да направим нашите клиенти щастливи и те да бъдат щастливи ползватели на техниката, която предлагаме. А това нещо можем да го постигнем единствено като сме близо до тях. Като им обръщаме нужното внимание. Било то по сервизни, било то по търговски въпроси. Т.е. желаем да направим нашите клиенти щастливи, заради това сме подели тази кампания. Поради тази причина всяка една наша машина, която продаваме се нарича Happy“, разказа Георги Ташков, изпълнителен директор на Ири Трейд. 
 
 
Кампанията започна на изложението БАТА АГРО 2018  и ще продължи до края на годината
Целта е всеки един клиент, който закупи машина по тази кампания, да остане доволен, щастлив и отново да дойде при нас, добави Ташков. 
 
 
Една от новите машини, които Ири Трейд представи на посетителите на изложението в Стара Загора е последната версия на комбайн Deutz-Fahr, серия C 9300. 
 
„Последната технология. С нея на практика можем да измерим абсолютно всеки един показател по време на жътва като влага, да се направи карта на добива на едно поле, да заснемем и да направим картографска карта и каквото друго е необходимо, за да може в бъдеще да се улесни работата на това поле на клиента“, отбеляза изпълнителният директор на компанията. 
 
В комбайните от серия С7000-ма и 9000-а серия, е внедрен двигател Mercedes. 
 
„Тя е с голям бункер – 10 500 л, който улеснява работата съществено. Оборудвана е машината с варио хедер. С него на практика можем да жънем абсолютно всички култури, които са по време на бяла жътва. Това е машина, от която ще останете щастливи“, посочи Ташков. 
 
 
Освен впечатляващите комбайни, които в духа на кампанията също носят името Happy, Ири Трейд дава възможност на стопаните да работят с мощните трактори от марката Deutz-Fahr. 
 
„Ние сме изключително добре представени в България от нашия партньор Ири Трейд. Работим заедно повече от 10 години. Миналата година отпразнувахме 10 години от началото на съвместната ни работа. Много сме доволни от това, което правят Ири Трейд. Те осигуряват много добър сервиз чрез тяхната мрежа и следпродажбено обслужване. 
 
 
На изложението представяме нашият топ продукт – тракторът 9340 TTV. Това е специалната версия на тази машина WORRIOR. Той е със специален черен цвят и има специално оборудване. Този модел е доказал своята ефективност не само на българския, но и на пазара в останалите европейски страни“, посочи от своя страна Йосиф Горицки, Deutz-Fahr.  
 
Ири Тред са вносители и на машините за почвообработка и сеитба на германския производител Köckerling
 
„Представяме три машини – 6-метровата сеялката Ultima, 8-метрова дискова брана с хидравлични настройки Rebell, Предсеитбен култиватор Allrounder- 6-метровата му версия. С Ири Трейд работим вече от 10 години и успешно предлагаме нашите технологии. Техниката ни е много подходяща за местните условия. Ние предлагаме безоранна технология и това позволява на фермерите да увеличат рентабилността на своите стопанства.
 
 
Почвата в България има висока влажност и е много плодородна. Фермерите постоянно трябва да търсят все по-модерни решения. И нашите машини напълно отговарят на изискванията на стопаните в тази посока. Затова смятам, че работата ни с Ири Трейд занапред ще е все по-успешна“, отбеляза Евгени Мауер, Köckerling.  
 
Изпълнителният директор на Ири Трейд – Георги Ташков заключи: 
„За нас е важно качеството и качеството има своята цена. Така че нашите клиенти ще бъдат добре дошли при нас, но за да могат те да получат правилната услуга и тя да бъде направена както трябва, за съжаление това нещо няма как да стане безплатно или на някаква ниска цена, която всеки търси, но трябва да знаем, че за да получим нещо качествено, това нещо трябва да се заплати“. 
 
Повече за портфолиото на Ири Трейд и кампанията Don`t worry, buy happy можете да научите на интернет страницата на компанията на адрес iritrade.com
Добави коментар