Шведските плугове Overum стъпват на пазара у нас от Фермер 2000

Шведските плугове Overum стъпват на пазара у нас от Фермер 2000
От тази година фирма Фермер 2000 ще предлага за земеделските стопани плуговете на шведската компания Overum, известни със своята здравина и лекота на използване.
 
Плуговете са изработени от специално закалена шведска стомана, с повече карбон на повърхността, който придава по-голяма твърдост. Хидравличната система на защита предпазва плужните тела, като работата продължава по обичайния начин след преодоляване на препятствия, като камъни. Плуговете са много лесни за теглене, затова при работа с тях се пести гориво.
 
Серията навесни конвенционални плугове Overum CT включва модели от 2 до 5 плужни тела, с напълно автоматична хидравлична система за защита от камъни, или версия с неподвижна греда със срезен болт. Overum CT е конструиран с фокус върху здравината и просвета, за дългосрочна експлоатация и безаварийна работа. Големият просвет между работните органи дава възможност за свободно движение на растителните отпадъци и достатъчно пространство за монтаж на модерни ефективни предплужници. Конструкцията е опростена и здрава. Настройката на ширината на работните органи се извършва в три стъпки и без необходимост от поддръжка, 35, 40 или 45 cм.

 
Плуговете от серията CX се характеризират с модулно проектирана опорна греда и теглеща рама, която позволява цялото налягане да бъде равномерно разпределено по дължината на плуга. Резултатът е опростен здрав и изчистен дизайн с логична и лесна регулировка. Гамата плугове CX се произвежда от висококачествена стомана за здравина и надеждност при работа във най-тежки работни условия.
 
Просветът от 90 и 100 см между плужните тела и широкият просвет под гредата дават пространство за монтаж на ефективни предплужници, за добър контрол върху плевелите и смесване на сламата.
 
Клиентите могат да изберат между напълно автоматична система за предпазване от камъни и неподвижни греди със система срезен болт.
 
Серията DX включва навесни обръщателни плугове, предназначени за мощни трактори и оран при тежки работни условия. Модерният изчистен дизайн и качество на изработка са основни характеристики за плуговете DX. Конструкцията на плуга DX е здрав U-профил, а рамата е изработена в клиновидна форма с увеличаваща се ширина, поради увеличаването на натиска в предната част на плуга.
 
 
Моделът DVL е с усилена здрава конструкция за оран при тежки работни условия, с трактори до 250 к.с. Той е оборудван с механично регулиране на ширината на плужното тяло 40, 45 или 50 см, а хидравличното регулиране на предното плужно тяло е стандартно оборудване. Този модел плугове има изключително добър просвет. Просвет от 100 см между плужните тела и 80 см под гредата осигуряват допълнително пространство за ефективни предплужници, което гарантира оптимален контрол върху плевелите и оран без прекъсване в тежки работни условия.
 
Плуговете Overum ще бъдат представени на изложението БАТА АГРО Пролет 2016 в Стара Загора от 8 до 12 март.
 
Допълнителна информация за плуговете Overum можете да получите от официалния вносител на марката за България –  Фермер 2000


НАЦИОНАЛЕН ТЕЛЕФОН: 0700 20 420

 
 
© 2016 Всички права запазени. Позоваването на Трактор.БГ е задължително!