Силен интерес към новите трактори ISEKI серия TJ - с кабина в Добричко

Силен интерес към новите трактори ISEKI серия TJ - с кабина в Добричко

Силен интерес към новите трактори ISEKI с кабина ( серия TJ ) по време на Добричкия панаир, отчете фирма САТНЕТ, ексклузивен вносител на японските трактори за България. По време на изложението бяха представени 3 модела нови японски трактори ISEKI, към които имаше интерес от стопани с овощни градини, лозя, зеленчуци и животновъдни ферми.

 

Тракторите ISEKI от серията TJ са професионални универсални трактори с мощност 90 к.с. и възможности за множество приложения. Тяхната висока производителност, маневреност и ненадминат комфорт ги прави правилният избор за всеки професионалист в агробизнеса. Качеството на всички компоненти на тракторите, както и редицата иновационни технологии в производството на ISEKI са впечатляващи със своята прецизна японска изработка.


Климатизираната кабина е окачена на анти-вибриращи гумени блокове, което намалява шума до минимум.

 

ISEKI TJ 75 има здрав 4 цилиндров 2,6 литров двигател, който доказва своите високи качества при тежки натоварвания. Той работи тихо, плавно и се отличава с много ниска консумация на гориво. Осигурява достатъчно резервна мощност и висок въртящ момент, при различно натоварване на двигателя и не се влияе от евентуално често превключване на предавките на трансмисията.

 

 

В ценовия сегмент на новите японски трактори, ISEKI се предлагат от фирма Сатнет на изключително промоционални и конкурентни цени. Преди 3 месеца по покана на фирма Сатнет, в Карлово пристигнаха представители на японския завод ISEKI, както и дилъра на ISEKI за Германия, където само през 2010 г. са продадени близо 1200 трактора. Гостите бяха впечатлени от модерната база за резервни части и сервиз за японски трактори на Сатнет.

 

Малогабаритните трактори ISEKI са подходящи за овощарство, лозарство, зеленчукопроизводство, както и за работа в животновъдни ферми. Те са с кабина и без кабина, като отговарят на всички европейски изисквания за безопасност и екология.


Моделите, които Сатнет ООД вече внесе на българския пазар са с мощност от 38 до 82 к.с.

 


ISEKI TM 3265

Всички контролни уреди, педали и лостове са разположени удобно и интуитивно за удобството на тракториста. Нов дисплей дава нужната информация за работата на трактора с цветни индикации и цялостно осветление.

Дизеловият двигател на Iseki TM 3265 е с обем 1500 куб.см и дава достатъчно мощност за разнообразни селскостопански операции. Благодарение на вертикалното отваряне на капака, подобно на автомобилите, двигателя е с лесен достъп за обслужване.


Iseki TM 3265 се предлага оборудван с механично или електро-хидравлично независимо управление на вала за отвеждане на мощност ( ВОМ ). Товарния капацитет на навесната система е 600 кг. Хидравличната помпа се управлява хидростатично и е с капацитет 20,9 л./мин. Отличната стабилност на трактора дори при силен наклон, се гарантира от задвижването 4х4, както и от блокажа на диференциала.

 

ISEKI TH 4335

Това е перфектния трактор за стопани с малки и средни ферми, лозови масиви, овощни градини, оранжерии и площи с култури до 500 дка.

С максимална мощност от 38 к.с. и високоефективна хидравлична помпа с капацитет до 32,1 л./мин., този трактор е надежден и икономичен помощник в ежедневната стопанска дейност.

ISEKI TH 4335 се предлага с механична или хидро-статична трансмисия с крийпър, позволяващ скорост в диапазона 0-26,1 км./ч.

По избор сгъваемият рол-бар може да бъде монтиран в средната или задна част на трактора.

Подът на този модел компактен трактор е с независимо окачване и е уплътнен изцяло с гумени елементи, които гарантират минимални вибрации и отличен комфорт за тракториста.

Всички контролни уреди, педали и лостове са разположени удобно и интуитивно за удобството на тракториста, като гарантират по-ефективна работа и редуциране на умората, дори при продължителни работни дни.

 

ISEKI TG 5470

ISEKI TG 5470 предлага комфортно управление и позиция на седалката с достатъчно пространство за тракториста и свободно опериране с всички контролни уреди, педали и лостове.

IQ лостът ( само за Q версия ) е програмиран за няколко степени зацепване на съединителя и дава възможност за лесно и плавно превключване на скоростите, в зависимост от натоварването на двигателя и използвания прикачен инвентар.

ISEKI TG 5470 е оборудван с двустепенна система за бързо превключване на вала за отвеждане на мощност ( ВОМ ), което осигурява допълнителен комфорт за тракториста. Чрез тази система зацепването на ВОМ е още по-плавно. Когато ВОМ е включен, на контролното табло светва индикаторен знак, който показва това.

4 цилиндровият дизелов двигател с максимална мощност 54 к.с. разполага със стабилен въртящ момент и висока резервна мощност, независимо от продължителността на натоварването. Двигателят на ISEKI TG 5470 е не само мощен, тих и икономичен, но и изключително чист, отговаряйки на еко-нормите на ЕС - Tier 3 A (74/150/EEC, 2001/E).

 

Кабината на ISEKI TJ не просто предпазва оператора от климатичните особености, но и представлява сигурна защита при рискови ситуации. Уникалният и дизайн с широко отваряеми врати, голямото вътрешно пространство и лесния достъп до седалката и всички уреди я правят изключително удобна за тракториста. Прозорците, тавана и огледалата са така разположени, че осигуряват отлична видимост във всички посоки.

 

 

© 2011 tractor.bg