Силен интерес от животновъди към товарачите JCB, отчита Оптиком (ВИДЕО)

Силен интерес от животновъди към товарачите JCB, отчита Оптиком (ВИДЕО)

Оптиком ООД продължава да бъде една от компаниите, която през 2015 г. обръща специално внимание на българските животновъди и модернизацията на техните земеделски стопанства. След успешните демонстрации на машините с марка JCB в животновъдни ферми през февруари, фермерите имаха възможност да видят машините и на специализирания щанд на фирмата по време на пролетното изложение Бата Агро.

 

 

Именно компактните размери и високата маневреност на чупещата рама осигуряват максимална мултифункционалност на товарача JCB ТМ220.

 

С уникалната си рама с усилена несиметрична греда и хидростатична трансмисия, новият Loadall 516-40 Agri развива успешната формула на предшественика си 515-40 Agri като телескопичен товарач с размерите и подвижността на мини товарач (skid-steer). Новият модел има значителни подобрения: в хидростатичното задвижване и допълнителни хидравлични изводи, заедно с допълнителен капацитет на повдигане.
Мини колесен товарач JCB Skid Steer 190 също беше показан на изложението като изключително подходяща машина за животновъдните ферми. Тя завива около собствената си ос, което я прави маневрена в тесни и малки пространства. JCB Skid Steer 190 е с отлична видимост, просторна и удобна ергономична кабина, с лесен и безопасен страничен достъп и едностранна стрела. JCB Skid steer е най-безопасният в света мини-товарач , осигуряващ 270° видимост, което е с 60% повече от конкурентните машини в този клас.

 

JCB Loadall 516-40, JCB Skid Steer 190, JCB 403 и JCB TM220 определено привлякоха вниманието на животновъдите, тъй като това са машини оборудвани с разнообразни приспособления за ефективна работа във всяка ферма. Те са на разположение на фермерите за демонстрации в техните стопанства , които могат да заявят на телефон 0884/266107 . От Оптиком ООД подчертаха, че всички машини с марка JCB са с до 5 години заводска гаранция. Те могат да бъдат закупени както по проект по мярка 4.1, така и чрез изгодни финансови схеми, осигурени от вносителя.

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!