Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам

SIMA 2013 ще се проведе в Париж през февруари

SIMA 2013 ще се проведе в Париж през февруари

75-тото издание на Световното агро бизнес изложение SIMA 2013 ще се проведе в Париж от 24 до 28 февруари 2013 г.

SIMA e водещото световно изложение, което събира на едно място най-добрите решения както за земеделските, така и за животновъдните стопанства и в годините се е утвърдило като лидер за създаване на успешни бизнес партньорства в областта на селското стопанство.

В тазгодишното издание на изложението заявка за участие са подали над 1 350 изложители от над 40 държави от целия свят. Те ще представят 1 670 бранда.

На изложението ще има щандове на производители на селскостопанска техника, животни, съвременни решения за земеделието.

В рамките на форума ще бъдат раздадени награди за иновации в областта на селското стопанство.

Ще се състои и изложението на животни SIMAGENA, което традиционно събира стотици фермери с около 400 говеда.

Ще се проведе и международният форум „Земеделие“, по време на който ще бъдат обсъдени основните проблеми на сектора, както и параметри за решаването им и за подобряване на сектора в бъдеще.

Коментари
Добави коментар
[:success:][not-good]:)[:bravo:][no4][:stupid:][:smoke:][:wall:][partners][:tongue:]
Още
[ohluff][:piene:][funy][:king:][:cheers:][:love:][love][:thanku:][comp][:driver:][stars][molq][nankam][googd2][jega][:hammer:][:drunk:][fokusi][buket][sunny][:banana:][:rtfm:][eat][:pipe:][:slap:][shock][dalavera]thinkingsmileangry-faceremontcaffe[:chinovnik:][flag][:vreme-za-more:]
news|readBySlug