SIMA 2019: Иновации за успешно селско стопанство

SIMA 2019: Иновации за успешно селско стопанство

Пет дни, седем зали, 1800 изложители. Това е SIMA 2019 – международното изложение за агротехника, което се провежда в Париж и продължава до 28 февруари.

 

Новаторски, всеобхватен, международен

Това са трите ключови думи от изданието за 2019 г. В допълнение към визуализацията на производители и други доставчици, иновациите ще се кристализират в две иновационни средища (палата 4 и палата 6). 

 

SIMA за поредна година не разочарова земеделците, като предлага машини, инвентар, прецизни решения са всички видове стопанства, без значение от размера и типа ферма.

 

За първи път тази година SIMA организира редица кръгли маси по основните въпроси, касаещи земеделския свят, като биологичното земеделие, системи за отглеждане от бъдещето, селско стопанство в цифровата ера, животновъдство и други. 

 

 

Ако искате да се възползвате максимално от посещението си на SIMA, екипът на Трактор.БГ ви е подготвил няколко щанда, които със сигурност не бива да пропускате.

 

Въпреки отсъствието на видима с просто око революция при селскостопанската техника на това издание на SIMA, след премиерният автономен трактор на CASE IH, който видяхме през 2017 г., изложението все пак има какво да предложи. 

 

 

Ако сте решили да посетите изложението, непременно се отбийте на щанда на Merlo (7 F 107), които обявиха премиерата на машина от ново поколение. На следващо място е щандът на Case IH (5a E 002), за да се запознаете с премиерния за европейския пазар модел Versum. Тракторът е се предлага с мощност от 110 до 140 к.с. със CVXDrive безстепенна трансмисия и висококачествен комфорт.

 

Задължително обърнете внимание и на Trimble (4 H 024), както и на щанда на Аmazone (5a C 014), където ще откриете четвърто поколение инструменти за управление на машините, както и нов бордови компютър за трактори. Всички тези дигитални решения получиха отличие в рамките на Sima Innovations Awards, заедно с комбайнът Jaguar 960 Terra Trac на Claas (5b F 103-104), който спечели златен медал.

 

 

Непременно посетете щандовете и на John Deere (5b A 018), Kverneland (6 H 058), New Holland (6 B 027), Massey Ferguson (7 C 038) и Weidemann (7 F 089).

 

Ден, посветен на развъждането

SIMA е и SIMAGENA (палата 2) – място за срещи на френски и международни специалисти в областта на животновъдството и генетиката, което през годините се превърна в отправна точка за участниците в селекцията и износа на животни за разплод. 

 

 

Добави коментар